search

ΣΠΟΡ

Η δεκάδα με τους ακριβότερους παίκτες της ελληνικής Super League

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι πρώτος στη λίστα του Transfermarkt για τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League.

230905115320_skysports-olympiakos-champions-league_4778845

Με βάση το Transfermarkt, ο Πορτογάλος κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα διπλάσια από τους δεύτερους της λίστας, Γκουστάβο Σκάρπα και Μαντί Καμαρά, που βρίσκονται στα δέκα.

Ακολουθεί ένας ακόμη παίκτης των Πειραιωτών, ο Σαντιάγκο Έσε, στα οκτώ, όσα και ο Μάρκος Αντόνιο, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Στα επτά εκατομμύρια βρίσκουμε τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ στα έξι είναι μαζί οι Γουίλιαν Αράο (Παναθηναϊκός), Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) και οι Πεπ Μπιέλ, Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού.

Απόρρητο facebook twitter youtube google news Lykavitos Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023 HOME ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ MEDIA ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΥ ΖΗΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ AYTOKINHTO ENGLISH Στην κορυφή των ακριβότερων παικτών της Σούπερ Λίγκας ο Ποντένσε – Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι πρώτος στη λίστα του Transfermarkt για τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Stoiximan Super League.  11:25 | 05 Σεπτεμβρίου 2023Αθλητισμός facebook tweet share Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται στην Ελλάδα έχοντας συμφωνήσει να γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να ανεβαίνει άμεσα -και άνετα- στην κορυφή των ακριβότερων ποδοσφαιριστών της Stoiximan Super League.  Με βάση το Transfermarkt, ο Πορτογάλος κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα διπλάσια από τους δεύτερους της λίστας, Γκουστάβο Σκάρπα και Μαντί Καμαρά, που βρίσκονται στα δέκα.  Ακολουθεί ένας ακόμη παίκτης των Πειραιωτών, ο Σαντιάγκο Έσε, στα οκτώ, όσα και ο Μάρκος Αντόνιο, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.  Στα επτά εκατομμύρια βρίσκουμε τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ στα έξι είναι μαζί οι Γουίλιαν Αράο (Παναθηναϊκός), Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) και οι Πεπ Μπιέλ, Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού.