Μαθαίνω ότι, στη διοίκηση της ΔΕΗ υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα ότι τα δημοσιεύματα που διακινούνται στο διαδίκτυο, σε συγκεκριμένα ειδησεογραφικά σάιτ και τα οποία εμφανίζουν την Δημόσια Επιχείρηση ως χρηματιστηριακή «φούσκα», υπερτιμημένη, χωρίς κέρδη και προοπτικές, απορρέουν από συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους οι οποίοι «θίγονται» από το success story και έχουν ήδη απωλέσει την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της ενέργειας και όχι μόνο!

Την ίδια στιγμή, οι «επιθέσεις» κατά της ΔΕΗ κλιμακώνονται και από τους γνωστούς – άγνωστους υποτιμητές κερδοσκόπους της αγοράς, που έχουν κάνει «καριέρα» τόσο με την καταστροφολογία στον τομέα των τραπεζών, όσο και με την ενασχόληση τους εσχάτως και με τις κατασκευές!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, για να επιστρέψουμε στο κεντρικό θέμα μας, η Διοίκηση της ΔΕΗ διαβεβαιώνει ότι έχει εντοπίσει τους διακινητές των ψευδών ειδήσεων και των διαρροών στην αγορά, τα συμφέροντα δηλαδή που κάνουν προσωπικό παιχνίδι σε βάρος της επιχείρησης αλλά και του επενδυτικού κοινού! Και δηλώνει ότι …θα ληφθούν μέτρα και θα υπάρξουν συνέπειες, έμμεσες και άμεσες…