Η Darina Nikitina είναι ένα μοντέλο από τη Ρωσία ασχολείται με το modeling την τελευταία 10ετία, της αρέσει το ερωτικό είδος της φωτογραφίας, λατρεύει παθολογικά την Ελλάδα και μελλοντικά σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά ως κτηνίατρος. Μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί. Ωστόσο πριν απ’ όλα αυτά, μίλησε στο ελληνικό Playboy, φωτογραφήθηκε για τον Guenter Stoehr .

Τι λέει για το Modelling: Είμαι επαγγελματίας μοντέλο στο ερωτικό είδος για σχεδόν 10 χρόνια. Και αυτά τα 10 χρόνια είναι τα καλύτερα της ζωής μου, διότι πρόκειται για ένα τεράστιο αριθμό νέων γνωριμιών, επικοινωνίας και ταξιδιών. Λατρεύω να ταξιδεύω, ειδικά σε ζεστές χώρες.

Τι λέει για τους μελλοντικούς στόχους της: Γεννήθηκα στην Βόρεια Ρωσία, όπου σπούδασα και ξεκίνησα την καριέρα μου στο modeling. Σήμερα ζω και εργάζομαι στην Ευρώπη αλλά συχνά επισκέπτομαι στην Ρωσία και συγκεκριμένα την Αγία Πετρούπολη που είναι η αγαπημένη μου πόλη. Δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδιά αλλά νομίζω πως όλα αυτά θα έρθουν. Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της ζωής μου είναι να κάνω οικογένεια. Η ζωή μου στο μέλλον μόνο αδιάφορη δε θα είναι. Έχω υψηλή εκπαίδευση, είμαι κτηνίατρος, έχω τεράστια εμπειρία στο να δουλεύω με τα ζώα και είναι μία υπέροχη δουλειά που σκοπεύω να κάνω μελλοντικά.

Τι λέει για την Ελλάδα: Έχω έρθει στην Ελλάδα αρκετές φορές. Είναι μία υπέροχη χώρα με μεγάλη πανέμορφη αρχιτεκτονική. Πραγματικά ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και για παραπάνω από μία φορά.

Τι λέει για το γυμνό: Η καριέρα μου στο modeling ξεκίνησε ραγδαία, όταν πριν δέκα χρόνια γνώρισα έναν φωτογράφο και αποφάσισα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε αυτό. Σήμερα μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τι προέκυψε από αυτό. Ξεκίνησα να δουλεύω αμέσως με γυμνές φωτογραφίες κι αυτή τη στιγμή νιώθω άνετα και ελεύθερη όταν φοράω ελάχιστα ρούχα. Θα δουλέψω πάνω σε αυτό το είδος για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα ή πριν παντρευτώ.

Τι λέει για τον ερωτισμό: Ας μιλήσουμε για σεξουαλικότητα. Πάντα πίστευα ότι ένα κορίτσι δεν πρέπει να είναι εντελώς γυμνό. Για τη σεξουαλικότητα χρειάζεται ένα ελάχιστο αξεσουάρ και ρούχα, επειδή ένα εντελώς γυμνό κορίτσι είναι βαρετό και όχι σέξι. Ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου.

Τι μήνυμα στέλνει: Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια να αγαπήσουν τον εαυτό τους σαν είναι ολόκληρο το σύμπαν και στους άνδρες να αγαπούν τις γυναίκες σαν να είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή.