Η Chrissy Teigen ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα tweets τα οποία έκανε στο παρελθόν κάνοντας online bullying, παραδεχόμενη πως «η ίδια ήταν ένα τρολ».

Η Chrissy Teigen «κατηγορείται» για online bullying

«Ξέρω ότι ήμουν ήσυχη τις τελευταίες εβδομάδες και ο Θεός ξέρει. Δεν θέλετε να ακούσετε για εμένα, αλλά θέλω να ξέρετε ότι είμαι αντιμέτωπη με μια παγκόσμια τιμωρία, την απόλυτη: Του να κάτσεις και να σκεφτείς τι έχεις κάνει », έγραψε η Teigen. «Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα ούτε μία στιγμή που να μην έχω νιώσει το συντριπτικό βάρος της λύπης για τα πράγματα που έχω πει στο παρελθόν».

Τον περασμένο μήνα, η Courtney Stodden που αυτοπροσδιορίζεται ως nonbinary, αποκάλυψε ότι η Chrissy Teigen προέβη σε μια διαδικτυακή επίθεση μέσω των social media, χρόνια πριν, όταν η 16χρονη τότε Courtney παντρεύτηκε τον 50χρονο Doug Hutchison. Να σημειωθεί πως οι δύο τους έχουν χωρίσει πλέον.

online bullying Chrissy Teigen

Έστελνε και προσωπικά μηνύματα όπως «ανυπομονώ να πεθάνεις»

Όπως ανέφερε λοιπόν, η Courtney Stodden στη The Daily Beast, «η Teigen όχι μόνο έκανε δημόσια tweets για εμένα αλλά μου έστελνε και προσωπικά μηνύματα και μου έλεγε το εξής: Ανυπομονώ να πεθάνεις». Από την πλευρά της, η Chrissy Teigen ζήτησε συγγνώμη, κάνοντας τη δική της ανασκόπηση.

«Όπως ξέρετε, πολλά από τα απαίσια, απαίσια, απαίσια tweets που είχα κάνει στο παρελθόν, ήρθαν ξανά στην επιφάνεια», φανέρωσε και προσέθεσε το εξής: «Πραγματικά ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό», εκφράζοντας τη συναισθηματική συστολή που νιώθει.

Μετανιωμένη η Chrissy Teigen

Μάλιστα, σχολίασε πως «όσο τα κοιτάω, καταλαβαίνω τον πόνο που προκάλεσα με αυτά όταν τα έγραφα. Πρέπει να σταματήσω και να διερωτηθώ τον λόγο: Γιατί έκανα κάτι τέτοιο;».

«Ήμουν ένα τρολ, τέλος. Και λυπάμαι ειλικρινά για αυτό»

Και σύμφωνα με την Chrissy Teigen, οι άνθρωποι από τους οποίους πρέπει να ζητήσει συγγνώμη είναι παραπάνω από λίγοι ενώ όπως εξήγησε, ήδη έχει προσεγγίσει μερικούς για να απολογηθεί. «Χρειάζονταν αγάπη, συμπόνοια, ευγένεια και κατανόηση και όχι τη δική μου συμπεριφορά. Ήμουν ένα τρολ, τέλος. Και λυπάμαι ειλικρινά».

Chrissy Teigen