Σε χειρόγραφο μήνυμα προς τους θαυμαστές της, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της, η Μπιγιονσέ δηλώνει ευγνώμων για το γεγονός ότι μεγάλωσε και αρνείται να πέσει στην παγίδα των όποιων στερεότυπων για το ηλικιακό «ορόσημο» των 40, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

«Όποιος προσπάθησε να προδιαθέσει τις γυναίκες ότι υποτίθεται πρέπει να νιώθουμε γριές ή δυστυχισμένες όταν γινόμαστε 40, τα έκανε σκ@@@@@ εντελώς», γράφει στο μήνυμά της η τραγουδίστρια, που είχε γενέθλια στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η Beyonce έγινε 40 και στέλνει επιστολή στους θαυμαστές της

«Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που πραγματικά καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι ζωντανός και να ζεις τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που κατανοώ πόσο εύθραυστη είναι πραγματικά η ζωή, πόσο δύσκολη μπορεί να είναι κάποιες φορές και για αυτό πόσο σημαντικό είναι απολαμβάνεις τις καλές στιγμές», τονίζει.

«Νόμιζα ότι το ήξερα αυτό στα 21 ή στα 30 μου… αλλά δεν το ήξερα. Όσο πιο ώριμη γίνομαι, τόσο περισσότερα καταλαβαίνω και η βαθύτερη χαρά μου μεγαλώνει», γράφει ακόμη.

«Επιτέλους δίνω στον εαυτό μου την άδεια να απολαύσει τους καρπούς για τους οποίους δούλεψα τόσο σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Νιώθω καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, είμαι τόσο ευγνώμων που έχω μεγαλώσει», συνεχίζει.

Στο ίδιο μήνυμα, ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν για τα γενέθλιά της.

«Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε όταν ήμουν 15 και μεγαλώσαμε μαζί. Φέρνετε τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου. Ελπίζω η τέχνη μου να συνεχίσει να φέρνει λίγη χαρά στις δικές σας», καταλήγει.