Η επιβεβλημένη αποπομπή του επιπόλαιου Σπ. Λιβανού από την κυβέρνηση, καθώς και η διαγραφή από τη Ν.Δ. του έχοντος τη λογική «Μαυρογιαλούρου» Δημάρχου Σπάρτης Π. Δούκα, δεν ολοκλήρωσαν τις κινήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να κατανοήσουν άπαντες ότι όσοι ασχολούνται με την πολιτική οφείλουν να είναι σοβαροί και μετρημένοι.

Στη μοιραία ομήγυρη των Λιβανού και Δούκα ήταν και κάποια στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πού ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους στείλει σπίτι τους, αφού όχι μόνο δεν αντέδρασαν στις γελοιότητες του Δούκα, αλλά τις επικρότησαν κιόλας, όντας κυβερνητικοί αξιωματούχοι σήμερα και την περίοδο του 2007.

Αναφερόμαστε στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο (Βουλευτή Αρκαδίας τότε και μετέπειτα Υπουργό) και τον Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αντώνη Παπαγιαννίδη, ο οποίος κατείχε και τότε την ίδια θέση με τη σημερινή!

Στην παρέα ήταν και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (και πρώην Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου) Χρ. Καλογήρου, πού παρακολουθούσε ανέκφραστη.

Καλό θα είναι να ισχύουν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους και κυρίως τους βολεμένους μανδαρίνους της κυβέρνησης, πού μόνο ζημιά κάνουν στη μεταρρυθμιστική της προσπάθεια.