Στον… κόσμο του φαίνεται ότι ήταν χθες ο Τζο χαρτ. Πως να εξηγηθεί διαφορετικά η ανάρτησή του στα social media που πανηγύρισε την πρόκριση της Τότεναμ γράφοντας: «Τελείωσε η δουλειά», σαν να θεωρούσε ότι η ομάδα του προκρίθηκε. Όπως είναι σχεδόν προφανές δέχθηκε ουκ ολίγα «πυρά» και μηνύματα από οπαδούς της Τότεναμ για την ανάρτηση. Βέβαια, λίγο αργότερα μάλλον κατάλαβε τι συνέβη και αμέσως την κατέβασε.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε, όπως ήταν λογικό ήταν αρκετά μεγάλη. Άπαντες έψαχναν να βρουν πως γίνεται να συνέβη ένα τέτοιο λάθος.

Την απάντηση έδωσε τελικά ο ίδιος ο Τζο Χαρτ με μήνυμα του μέσω Instagram. Όπως τόνισε ο Άγγλος τερματοφύλακας, η γκάφα έγινε από την ομάδα που χειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και τόνισε πως αγαπάει την ομάδα του.

 

«Καλημέρα παιδιά, θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της ομάδας που χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Κάποιος θα νόμισε ότι νικήσαμε 3-0 χθες, όσο ανόητο κι αν ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι δημοσίευσε το “job done”. Είναι απαράδεκτο και είμαι σίγουρος ότι ενόχλησε πολύ κόσμο. Δεν έγινε από μένα, αλλά ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρτ

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.