Η Αν Χάθαγουεϊ είναι σχεδόν αγνώριστη στο πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ «Eileen», το τρέιλερ του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Οι fans δηλώνουν ενθουσιασμένη με το νέο ξανθό look της 40χρονης Αν Χάθαγουεϊ, αλά Μέριλιν Μονρόε. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φοράει μια ρετρό ξανθιά περούκα και υποδύεται μια ψυχολόγο σε μια φυλακή, η οποία συνάπτει μια περιπετειώδη σχέση με μια νεαρή γραμματέα.

Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα της δεκαετίας του 1960 στη Μασαχουσέτη όταν η Αϊλίν (Μακέντζι), μία νεαρή γραμματέας η οποία εργάζεται σε φυλακές ανηλίκων και φροντίζει επίσης τον βίαιο αλκοολικό πατέρα της, γοητεύεται από την όμορφη ψυχολόγο Ρεμπέκα που υποδύεται η Χάθαγουεϊ. Η έντονη φιλία τους θα πάρει μία παράξενη τροπή όταν η Ρεμπέκα θα αποκαλύψει ένα θαμμένο μυστικό, σπρώχνοντας την Αϊλίν σε μία σκοτεινή διαδρομή. Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι Σέι Γουίγκαμ (Shea Whigham), Μαρίν Άιρλαντ (Marin Ireland) και Όουεν Τιγκ (Owen Teague).

Μάλιστα, λίγο πριν τελειώσει το τρέιλερ, βλέπουμε τις δύο πρωταγωνίστριες να ανταλλάσουν ένα φιλί στο στόμα.

Η Αν Χάθαγουεϊ με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε στη νέα της ταινία:

«Είδα το σενάριο σαν πρόκληση την πρώτη φορά που το διάβασα. Το βρήκα πολύ σκοτεινό και πολύ αστείο, αλλά είναι ένα δύσκολο σενάριο. Είναι τόσο έξυπνο. Στην πραγματικότητα είναι ασυνήθιστα έξυπνο, γι’ αυτό μου πήρε μερικές αναγνώσεις για να νιώσω ότι είχα αρχίσει να το κατανοώ» είπε η Αν Χάθαγουεϊ σε συνέντευξή της.

Πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν το νέο φιλμ με την Αν Χάθαγουεϊ με το «Carol» του 2015, με την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Ρούνεϊ Μάρα, ενώ η Guardian χαρακτήρισε την ερμηνεία της Χάθαγουεϊ ως την καλύτερή της εδώ και χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: