Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη ήταν η παίχτρια της ομάδας των «Διασήμων» που αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης (καθώς την Τετάρτη δεν είδαμε αποχώρηση λόγω των επεισοδίων στο Καπιτώλιο), στο Survivor.

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί θεατές.

Η γνωστή ηθοποιός, μπαίνοντας στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει ότι έχει έρθει για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα. Μάλιστα είχε συζητηθεί πολύ το γεγονός ότι η αμοιβή της για το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερη από των υπόλοιπων παικτών. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η Αγγελική Λάμπρη είχε το πιο υψηλό εισόδημα εβδομαδιαίως από τους περισσότερους συμπαίκτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «άρα για οικονομικούς λόγους πήγε…».

Η Λάμπρη συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και μεταξύ των 4 συνολικά υποψηφίων ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, επιβεβαιώνοντας και τα spoilers που είχαν ήδη κυκλοφορήσει.

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε φανερά συγκινημένη τους συμπαίκτες της ενώ πληροφορίες λένε ότι λίγο αργότερα, πίσω από τις κάμερες, ξέσπασε σε έντονα κλάματα.