Σύμφωνα με πληροφορίες του radar.gr από κύκλους της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης 25/02/2021 παρούσα θα είναι και η Affidea, με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό για να πραγματοποιήσει rapid tests στα μέλη Δ.Σ. της Ένωσης που θα παραβρεθούν, για να είναι ασφαλής η μέσω web platform Γενική Συνέλευσή τους αλλά και τα στελέχη της Ένωσης και οι τεχνικοί.

Η Affidea που φροντίζει για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, καθημερινά και για πολλά χρόνια είναι ο μεγαλύτερος φορέας υγείας παροχής υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης, εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, που δραστηριοποιείται μέσω ενός δικτύου 280 μονάδων υγείας με 9.000 επαγγελματίες σε 15 χώρες.

Είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην εξυπηρέτηση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, των ασθενών και των ιατρών. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2005. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Επιπλέον, τα βιοπαθολογικά της εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το ΕΘΝΙΚΟ Σύστημα Διαπίστευσης κατά το ISO 15189.

Παθιασμένοι με την υγεία, εστιασμένοι στον άνθρωπο επειδή πάνω απ’ όλα είναι η υγεία και με κίνητρο την πρόοδο μέσω ιδεών προσφοράς και καινοτομίας, οι άνθρωποι της Affidea αποτελούν σήμερα ένα ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΜΑΧΟ και στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, κάτι που είναι ένας βασικός στόχος τους.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.