Η Huawei κάνει επίδειξη της κυριαρχίας της στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμους, την Κίνα, με τα Huawei Pura 70 Series να βγαίνουν στην αγορά και ξεπούλησαν ένα μόλις λεπτό μετά.

Τα Pura 70 Pro και Pura 70 Ultra εξαφανίστηκαν πρώτα και στα καταστήματα έγινε μάχη για να βρουν κινητό οι ενδιαφερόμενοι.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei, τα κινητά έγιναν sold out σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Αυτό ίσως σημαίνει πως θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών για τους κινέζους καταναλωτές.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι super-premium συσκευές της εταιρίας βγήκαν στα καταστήματα την περασμένη πέμπτη.

Τα Huawei P70 και P70 Pro+ θα κυκλοφορήσουν σήμερα στα καταστήματα.

Ακόμα και με λιγότερα μοντέλα, το online κατάστημα της εταιρίας βγήκε out of stock σε ένα μόλις λεπτό, που είναι πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα για την εταιρία.

Αρκετοί όμως έτρεξαν στα καταστήματα για να αποφύγουν τον συνωστισμό στο online κατάστημα.

Σύμφωνα με την έκθεση του Reuters, τα καταστήματα είχαν ουρές για μια ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι το Huawei P70 smartphone.

Βέβαια θα πρέπει να δηλώσουμε πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε στατιστικά στοιχεία για το πόσες συσκευές πωλήθηκαν μέσω διαδικτύου.

Μπορεί όλο αυτό να είναι ένα marketing trick από την εταιρία, ώστε να ανεβάσει το hype για τις συσκευές.

Όμως λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία, ήμασταν στο Weibo προσπαθώντας να βρούμε πληροφορίες για τις συσκευές και το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να ρωτάνε πότε θα είναι η κυκλοφορία.

Αν η Huawei καταφέρει να πουλήσει τα ίδια και περισσότερα κομμάτια από το Mate 60, τότε θα είναι στην κορυφή των πωλήσεων για την Κίνα και φέτος.

Η εταιρία σκοπεύει να διατηρήσει την δυναμική που έχει αποκτήσει, αποκαλύπτοντας την σειρά Mate 70 τον Οκτώβριο.

Οι φήμες θέλουν τα Mate 70 να έρχονται με chipset στα 5nm, κάτι που αρχικά θα έφτανε στη σειρά Pura 70, όμως τελικά δεν είδαμε.

Διαβάστε ακόμη: