Κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες εικόνες από το set της σειράς prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, καθώς η παραγωγή της ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες από το HBO.

Βασισμένη στο βιβλίο Fire & Blood, η σειρά θα παρουσιάσει τη φανταστική ιστορία του κόσμου του Westeros που ορίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς Game of Thrones και καθώς θα εκτυλίσσεται θα δούμε την ιστορία του Οίκου Targaryen. Στο blog του, ο George R.R. Martin είχε αναφερθεί ότι το Fire & Blood «καλύπτει τους Targaryens από την Aegon’s Conquest μέχρι την αντιβασιλεία του αγοριού βασιλιά Aegon III».

house-of-the-dragon-screens.jpg

Μιλώντας για τους Targaryens, η παραπάνω φωτογραφία είναι των ηθοποιών Emma D’Arcy και Matt Smith, που απεικονίζουν την πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen και τον πρίγκιπα Daemon Targaryen, αντίστοιχα.

ΗΒΟ

Σύμφωνα με την περιγραφή του HBO, η πριγκίπισσα είναι το πρωτότοκο παιδί του βασιλιά, με αίμα Valyrian και είναι, επίσης, δράκος Ο πρίγκιπας Daemon είναι ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Viserys και κληρονόμος του θρόνου. Ο Daemon είναι πολεμιστής και δράκος, καθώς κατέχει «το αληθινό αίμα του δράκου».

house-of-the-dragon-screens-1.jpg

O ηθοποιός Steve Toussaint ενσαρκώνει τον Λόρδο Corlys Velaryon (The Sea Snake), που ανήκει στην γενιά Velarya, τόσο παλιά όσο ο Οίκος Targaryen. Ως «The Sea Snake», είναι ο διασημότερος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros, το HBO περιγράφει τον Λόρδο Corlys ως μια φιγούρα που έχτισε το σπίτι του σε μια ισχυρή έδρα που είναι ακόμη πιο πλούσια από τους Lannisters.

Η τελευταία εικόνα που κυκλοφόρησε το HBO δείχνει την Olivia Cooke και τον Rhys Ifans να ενσαρκώνουν τους Alicent Hightower και Otto Hightower. Η Alicent είναι η κόρη του Otto Hightower (the Hand of the King), και «της πιο χαριτωμένης γυναίκας στα Επτά Βασίλεια». Ο Otto Hightower ως Hand of the King πιστεύει ότι η μεγαλύτερη απειλή για το βασίλειο είναι ο αδελφός του βασιλιά, ο Daemon, δεδομένης της θέσης του ως κληρονόμος του θρόνου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.