Η Hilton ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη franchise συμφωνίας με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε. για το άνοιγμα
του Imperial Flair Chania Old Town, Curio Collection by Hilton. Το τρίτο ξενοδοχείο της Curio Collection by Hilton στην Κρήτη διαθέτει 85 δωμάτια, όλα με ιδιωτική πισίνα, ενώ πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το 2026, σε προνομιακή κεντρική τοποθεσία στην παραλία της γραφικής πόλης των Χανίων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε δυναμικά την εντυπωσιακή ανάπτυξή μας στην Ελλάδα με αυτή την πρόσφατη συμφωνία. Μόνο τον τελευταίο μήνα, ανακοινώσαμε το τρίτο μας ξενοδοχείο στην Κρήτη, το Imperial Flair Chania Old Town, Curio Collection by Hilton, και ανοίξαμε δύο ξενοδοχεία – το Domes Aulus Elounda και το Lindian Village Beach Resort Rhodes», δήλωσε ο Ανδρέας Κουκάς, διευθυντής ανάπτυξης σε Ελλάδα & Κύπρο της Hilton. «Σε συνεργασία με ιδιοκτήτες όπως η Τσιλεδάκης Α.Ε., γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την παρουσία των παγκόσμιας κλάσης ξενοδοχείων μας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια».

«Είναι πολύ συναρπαστικό να συνεργάζεται κανείς με την Hilton για να παραδώσει αυτό που αναμφίβολα θα είναι μια φανταστική προσθήκη στην κρητική ξενοδοχειακή αγορά», δήλωσε ο Λάμπρος Τσιλεδάκης, διευθύνων σύμβουλος της Tsiledakis S.A. «Αυτό το μοναδικό, με ξεχωριστό χαρακτήρα ξενοδοχείο αποτυπώνει τη γοητεία του νησιού και θα προσφέρει στους επισκέπτες μια απολαυστική εμπειρία με ιδιωτικές πισίνες, άμεση πρόσβαση στην παραλία και σύγχρονα, πολυτελή δωμάτια. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με τη Hilton, έναν συνδυασμό της ισχυρής εμπορικής δυναμικής της Hilton και των γνώσεών μας στην εγχώρια αγορά, για να προσφέρουμε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν φιλοξενίας στην καρδιά των Χανίων».

Το Imperial Flair Chania Old Town, Curio Collection by Hilton θα αντικατοπτρίζει το χαρτοφυλάκιο των μοναδικών ξενοδοχείων της Curio Collection by Hilton που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερό τους χαρακτήρα, διαθέτοντας δύο χώρους εστίασης, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιατορίου με φαντασμαγορική θέα στον τελευταίο όροφο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν μια βουτιά στις εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες, να
επωφεληθούν από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστικής ή να απολαύσουν ένα απόγευμα χαλάρωσης στο spa. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης χώρο συνεδριάσεων, για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και δύο καταστήματα με είδη πολυτελείας και gourmet τοπικά προϊόντα. Θα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στη δυτική παραλία των Χανίων, ακριβώς δίπλα στο Ενετικό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη.

Διαβάστε περισσότερα