Το Halloween είναι μια πολύ αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς καθώς η 31η Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται, είναι πολύ κοντά.

Και μιας και έχουμε Σαββατοκύριακο μπροστά μας, είναι ιδανικό για να ψωνίσετε μικροπράγματα ώστε να διοργανώσετε είτε ανήμερα είτε πριν την ημέρα του Halloween ένα πάρτι.

Halloween 2023: Επιλέξτε το «στοιχειωμένο» θέμα που σας αρέσει

Τα πιο ενδιαφέροντα πάρτι είναι εκείνα που έχουν τη δική σας πινελιά. Σκεφτείτε ένα θέμα, όπως: ζόμπι, μάγισσες, το εργαστήριο του τρελού επιστήμονα, το καταραμένο κουκλόσπιτο, η εισβολή των εντόμων, σκοτεινό παραμύθι και παροτρύνετε τους καλεσμένους σας να ντυθούν ανάλογα. Ύστερα, προσαρμόστε τον χώρο σας ανάλογα με τα αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία.

Halloween 2023: Οι μικρές spooky λεπτομέρειες

Αφού σκεφτείτε το θέμα κι επιλέξετε τα ανάλογα διακοσμητικά, προμηθευτείτε με αντικείμενα όπως πιάτα, ποτήρια, σφηνάκια, μπαλόνια κι ό,τι άλλο σας φανεί χρήσιμο για να εξυπηρετούνται εύκολα οι καλεσμένοι σας, αλλά και διάφορα αντικείμενα για να κάνουν τις στολές τους πιο τρομακτικές, όπως ψεύτικα μαχαίρια, αράχνες, ιστούς, μάσκες, μπογιές και ψεύτικο αίμα. Φροντίστε να έχουν παρόμοια αισθητική με το θέμα του πάρτι σας και τοποθετήστε τα όλα σε ένα σημείο self-service.

Halloween 2023: Προσοχή στη μουσική και τον φωτισμό

Κάθε Halloween πάρτι που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει την κατάλληλη μουσική. Κλασικά κομμάτια όπως το «Thriller» αρκούν για να θέσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την ημέρα αυτή. Μάλιστα, στις διάφορες πλατφόρμες streaming μουσικής υπάρχουν πολλές λίστες, ώστε να βρείτε την κατάλληλη.

Επίσης, όταν κάποιος σκέφτεται την ημέρα αυτή, τα πρώτα πράγματα που του έρχονται στο μυαλό είναι το σκοτάδι, το μυστήριο, και το στοιχείο του τρόμου. Είμαστε βέβαιοι πως τα στοιχεία αυτά τα θέλετε και στον χώρο σας. Κεριά, χρωματιστά φώτα και χαμηλός κεντρικός φωτισμός θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που αναζητάτε.

Βέβαια, πρέπει να προσέξετε τα σημεία όπου βρίσκονται τα τρόφιμα και τα ποτά καθώς θα πρέπει να έχουν περισσότερο φως, ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι να δουν εύκολα τι θα πάρουν.

Halloween 2023: Ο… τρομακτικός μπουφές

Βέβαια, το κέντρο οποιουδήποτε πάρτι, όσο σημαντική κι αν είναι η διακόσμηση, δεν είναι άλλο παρά ο μπουφές ο οποίος είναι το κομμάτι το οποίο παρατηρεί κανείς περισσότερο. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να είναι διακοσμημένος σύμφωνα με το στιλ της υπόλοιπης διακόσμησης. Επιλέξτε ένα τραπεζομάντηλο στα χρώματα του Halloween, και τοποθετήστε πιάτα, δίσκους, χαρτοπετσέτες, καλαμάκια και ποτήρια σε αντίστοιχο ύφος.

Εξίσου σημαντικό είναι και το μενού που θα έχετε, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε σε ύφος Halloween. Μερικές προτάσεις περιλαμβάνουν:

  • Mini pizzas
  • Sandwiches
  • Pancakes, brownies και άλλα γλυκά που να θυμίζουν Halloween
  • Ποτά και cocktails με κόκκινο χρώμα

Διαβάστε ακόμη: