Η Σελίν Ντιόν σχεδιάζει να εμφανιστεί live για μια τελευταία φορά σε μια ειδικά αφιερωμένη τηλεοπτική εκπομπή, όπως αποκάλυψε μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαγνώστηκε με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου το 2022, αλλά εργάζεται πάνω στη φωνή της, καθώς προσπαθεί να τραγουδήσει για άλλη μια φορά εν μέσω της μάχης της με την αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Η Σελίν δεν εγκαταλείπει την επιθυμία της να τραγουδήσει ξανά. Δουλεύει με προπονητές φωνής, μέλη μπάντας και ειδικούς για πάνω από έξι μήνες τώρα. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια ταινία συναυλίας που θα την παρουσιάζει να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της».

H μάχη της Σελίν Ντιόν με τη σπάνια πάθηση και το νέο ντοκιμαντέρ

Η Σελίν ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες στην παγκόσμια περιοδεία της «Courage» πέρυσι λόγω των προβλημάτων υγείας της, τα οποία καταγράφει στο νέο ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion» και εξήγησε ότι «δεν μπορεί να απαντήσει» αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στη σκηνή.

Η Καναδή τραγουδίστρια είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Δεν ξέρω… θα μου πει το σώμα μου. Από την άλλη, δεν θέλω απλώς να περιμένω».


Η Ντιόν εξήγησε πρόσφατα πως κάνει διαφορετικές θεραπείες για τη αντιμετώπιση της πάθησής της, η οποία επηρεάζει τους μυς, σε καθημερινή βάση, αλλά λέει ότι δεν θα «θεραπευθεί» ποτέ.

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, καθώς είναι ακόμα μέσα μου και θα είναι πάντα. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με επιστημονική έρευνα, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Αυτή είμαι, τώρα με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου», είπε στη γαλλική Vogue.

Τι είναι το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί προοδευτική μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς.

Οι σπασμοί μπορεί να είναι επώδυνοι και να έρχονται και να φεύγουν και μπορεί να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου. Η ακαμψία συνήθως επηρεάζει τους μυς του κορμού, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τα χέρια και τα πόδια.

Διαβάστε ακόμη: