Η Σελίν Ντιόν έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό, καθώς συνεχίζει να παλεύει με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

Η Καναδή τραγουδίστρια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, που αποτελεί το εθνικό σπορ της χώρας της.

Η 55χρονη τραγουδίστρια του «Τιτανικού» εθεάθη για πρώτη φορά μετά από τριάμισι χρόνια, καθώς οι Montreal Canadiens αντιμετώπιζαν τους Vegas Golden Knights.

Σε πλάνα που δημοσιεύθηκαν στα social media, η Σελίν Ντιόν φαίνεται ευδιάθετη καθώς χαιρετούσε παίκτες και οπαδούς στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα. Φορώντας ένα μπεζ πλεκτό σύνολο και ένα λευκό φουσκωτό, αμάνικο μπουφάν, πόζαρε στον φακό με χαμόγελο.

«Μια υπέροχη επίσκεψη στο παιχνίδι μας στο Βέγκας χθες», έγραψε η αντιπρόεδρος επικοινωνιών μαζί με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της. «Σε ευχαριστώ Σελίν Ντιόν για τη γενναιοδωρία σου. Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που γνώρισε εσένα και την οικογένειά σου».

Η Σελίν συνοδευόταν από τους γιους της, τον 22χρονο Ρενέ-Σαρλ και τους δίδυμους Νέλσον και Έντι, 13 ετών, με την οικογένεια να ποζάρει με μερικούς από τους αθλητές μετά τον αγώνα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η καναδική ομάδα στο Instagram, η Σελίν Ντιόν ακούγεται να λέει στα γαλλικά στον προπονητή Μάρτιν Σεντ Λούις: «Είναι μεγάλη τιμή που σε γνωρίζω». «Ήταν μια απίστευτη νύχτα» πρόσθεσε, ενώ συμβούλεψε τους παίκτες: «Απλά, μείνετε υγιείς, δυνατοί. Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα».

Το «Σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου»

Η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ από τότε που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Moersch-Woltman το 2022.

Η πάθηση, που ονομάζεται επίσης και «Σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου» (SPS), είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί στους ανθρώπους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της «Courage», πριν από πέντε μήνες.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά», έγραψε η Ντιόν στο Instagram στις 26 Μαΐου. «Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είμαι στο 100%».

«Δεν είναι δίκαιο να συνεχίζεις να αναβάλλεις τις παραστάσεις, και, παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή» συνέχισε. «Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!», κατέληξε στο μήνυμά της.

Η αδελφή της, Κλοντέτ, είπε ότι είναι συντετριμμένη και φαίνεται ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αυτή και η οικογένεια της για να βοηθήσουν την «ισχυρή» αδελφή της ή «να ανακουφίσουν τον πόνο της».

Διαβάστε ακόμη: