Δια χειρός του τραγουδιστή Μπράιαν Άνταμς είναι το ημερολόγιο για το 2022 της Pirelli η οποία το βράδυ της Δευτέρας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας ενώνεται με τους προηγούμενους φωτογράφους του Pirelli Calendar: Helmut Newton, Herb Ritts και Annie Leibovitz, αλλά είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στις σελίδες του.

Σε αυτές, μεταξύ άλλων, στο ημερολόγιο με τίτλο On the Road πρωταγωνιστούν καλλιτέχνες όπως η Ρίτα Όρα, η Σερ, ο Ίγκι Ποπ, η Κέιτ Χάντσον, η Kali Uchis κ.α.

Αν και αρχικά τα ημερολόγια της Pirelli περιελάμβαναν μόνο γυμνά μοντέλα, από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας η εταιρεία έχει υιοθετήσει μια πιο ήπια στρατηγική με ερωτικού ύψους αλλά όχι σκανδαλώδεις φωτογραφίες.

Για παράδειγμα στο ημερολόγιο του 2022 η Ρίτα Όρα φωτογραφίζεται στην μπανιέρα ξενοδοχείου ενώ η Saweetie σπρώχνει ένα καροτσάκι ξενοδοχείου φορώντας ένα μίνι φόρεμα και γόβες στιλέτο.

Από την αρχή, ο Adams προσπάθησε να συλλάβει όχι μόνο «την αίσθηση της γοητείας αλλά και την αίσθηση της μοναξιάς που είναι η «πραγματικότητα», στο δρόμο ενός μουσικού. Αλλά ακόμη και η μοναξιά που απεικονίζεται είναι «βουτηγμένη στη φαντασία», εξήγησε ο Καναδός βραβευμένος με Grammy, εξ ου και οι εντυπωσιακές, ατμοσφαιρικές και μερικές φορές παιχνιδιάρικες εικόνες μέσα στο τελευταίο Ημερολόγιο, το 48ο της Pirelli.

Δύο ροκ σταρ κοσμούν τα εντυπωσιακά εξώφυλλα του «The Calendar». Στο μπροστινό μέρος είναι ένα εκπληκτικό πορτρέτο της St. Vincent, γνωστή και ως Annie Clark, που ποζάρει με μια πένα κιθάρας με το σήμα της Pirelli στη γλώσσα της. Ο Adams είπε ότι ήξερε τη στιγμή που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ότι θα ήταν το εξώφυλλο.

Στο οπισθόφυλλο είναι μια εντυπωσιακή φωτογραφία του frontman των «The Stooges», Iggy Pop, με το σώμα του βαμμένο σε ασημί χρώμα, μια αναφορά σε μια διάσημη εμφάνιση από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Κάθε μήνας συνδέεται με μια διαφορετική χρονική περίοδο καθώς παρακολουθούμε τα αστέρια σε μια φανταστική μέρα: Ο Ιανουάριος ξεκινά στις 07:45 με κυκλοθυμικές λήψεις νεκρής φύσης και εξωτερικούς χώρους του θρυλικού ξενοδοχείου Chateau Marmont του Hollywood, όπου φωτογραφήθηκαν αρκετά από τα αστέρια.

Όμικρον: Οι εμβολιασμένοι θα είναι πιθανότατα προστατευμένοι

Στις σελίδα του Δεκεμβρίου, ο ίδιος ο Adams κλείνει το ταξίδι στις 04:12, στο δρόμο για την επόμενη συναυλία του με την κιθάρα του και με ένα κλασικό αυτοκίνητο.