Οι υπεύθυνοι προσλήψεων πρόκειται να επισκεφθούν την ελληνική πρωτεύουσα πόλη με σκοπό τη διεξαγωγή συνεντεύξεων των υποψηφίων στις 02 και 03 Ιουνίου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιούν σε τριάντα πόλεις ανά τον κόσμο.

Η παγκόσμια ομάδα πληρώματος καμπίνας της Έμιρεϊτς αντιπροσωπεύει 160 εθνικότητες, αντικατοπτρίζοντας το μείγμα πελατών της εταιρείας και τις διεθνείς δραστηριότητές της, σε περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Το πλήρωμα στο σύνολό του εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι, με καταλύματα που παρέχονται από την εταιρεία, αφορολόγητο μισθό και άλλα προνόμια.

Ο βασικός μισθός για τα πληρώματα καμπίνας αρχίζει από τα 4.620 ντιρχάμ Αραβικών Εμιράτων ή περίπου 1.192 ευρώ και προσαυξάνεται αναλόγως των ωρών πτήσεων, με αποτέλεσμα ο μέσος μηνιαίος μισθός να φθάνει περίπου στα 9.770 ντιρχάμ (2.522 ευρώ), όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.

Έως τα τέλη Ιουνίου, οι ομάδες ιθυνόντων της Έμιρεϊτς θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς και στο Κάιρο, το Αλγέρι, το Μπαχρέιν και την Τύνιδα.

Ο Αμπντουλαζίζ Αλ–Αλί, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνου Δυναμικού της αεροπορικής εταιρείας, σημείωσε αρχικά πως «για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μία καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο των αερομεταφορών, η Έμιρεϊτς αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.

Από τον Νοέμβριο που εκκινήσαμε εκ νέου τη διαδικασία των προσλήψεων για μέλη πληρώματος καμπίνας, έχει σημειωθεί τεράστιο ενδιαφέρον», ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι:

«Μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Ωστόσο, προσπαθούμε πάντοτε να προγραμματίζουμε διά ζώσης συναντήσεις με τους υποψηφίους, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η ομάδα μας θα επισκεφθεί τριάντα περιοχές εντός των επόμενων έξι εβδομάδων, με σκοπό να αξιολογήσει τους υποψηφίους».