Η κόρη του πρωθυπουργού από το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην ταβέρνα στο Κερατσίνι βοηθώντας στη συσκευασία των τροφίμων
Στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου βοήθησε στη συσκευασία και διανομή συσσιτίων. Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στα social media, η Δάφνη Μητσοτάκη καθάριζε πατάτες και δεν σταμάτησε να συσκευάζει τρόφιμα τα οποία δίνονται καθημερινά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Εκτός από την κόρη του πρωθυπουργού στην ταβέρνα βρέθηκε και κλιμάκιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται καθημερινά εκεί για να λάβουν τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινες μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιρασαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιων στα Χανιά που μας έστειλε ραντζακια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου , ευχαριστώ πολύ την terra Creta.

Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματα του. Κάποια άνθρωποι δεν ήξεραν καν πως να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα το θεό πλέον θα βοηθήσουν κόσμο. Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταματαγε.

Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκευαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανεις ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω».