Σοκ εχει προκαλέσει η γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο!

Ο 60χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του στο Άνω Μαλάκι στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Το άγριο φονικό έγινε το πρωί της Κυριακής, και αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η 56χρονη ζήτησε από τον 60χρονο να χωρίσουν.

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Το τηλεφώνημα στον γιο του και η παράδοσή του

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Το ζευγάρι έχει τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες παντρεύτηκε το ένα.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων τους, «ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα» και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της, καθώς αυτός φαίνεται ότι την ζήλευε.