Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο συνελήφθη ο δράστης από την νέα γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος μετά το φόνο της συντρόφου του το έσκασε και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Το έγκλημα σημειώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 55χρονη η οποία αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι.

Συνελήφθη ο δράστης για την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ο δράστης δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και γεμάτος αίματα, τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου μισή ώρα πριν την δολοφονία, το πρώην ζευγάρι τσακώνοταν έντονα, ενώ ο ίδιος άκουσε την 55χρονη να ανασαίνει βαριά και να ξεψυχάει λίγα λεπτά πριν χάσει την ζωή της.

Τα τελευταία λόγια της 55χρονης Γεωργιανής γυναίκας, ήταν «μην με σκοτώσεις», φωνάζοντάς τα στην μητρική της γλώσσα.

Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης

«Ακουγόταν συχνά φασαρία από το διαμέρισμα»

Όπως αναφέρει φίλη του θύματος, η 55χρονη ήταν ένα δυνατό άτομο που δούλευε σκληρά ως οικιακή βοηθός, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει.

Συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν δυο – τρεις φορές την αστυνομία.

Η ίδια ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης έπινε και έβριζε, ενώ ανέφερε πως δούλευε σε οικοδομές.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί με τη βοήθεια γειτόνων μπήκαν στο διαμέρισμα του φρικτού εγκλήματος από τον ακάλυπτο χώρο με τη χρήση σκάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσε ο δράστης, χτυπώντας με τα χέρια του και με μαχαίρι.