Δύο πυροβολισμούς δέχθηκε από η 42χρονη που σκοτώθηκε από τον αυτοχειρα πρώην σύζυγο της με κυνηγητική καραμπίνα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 42χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, η 42χρονη δέχθηκε μία σφαίρα στον αριστερό ώμο και μια δεύτερη στο στέρνο, η οποία ήταν και η θανατηφόρα.

Ο 38χρονος πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Αύριο οι κηδείες του πρώην ζευγαριού 

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να γραφτεί αύριο στη Θεσσαλονίκη με τις κηδείες της 42χρονης που δολοφονήθηκε, το πρωί της Τρίτης, από τον πρώην σύζυγό της, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη και του 38χρονου αστυνομικού που, αφού σκότωσε την μητέρα των παιδιών του, έστρεψε την κάνη του κυνεγητικου όπλου στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της 42χρονης αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στην περιοχή του Ωραιόκαστρου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντός της ημέρας θα κηδευτεί και ο 38χρονος.

Η δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο έγινε το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 8.15, έξω από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου που έμενε η γυναίκα με τα δυο παιδιά τους, στην οδό Κομνηνών, στην Καλαμαριά. Ο δράστης περίμενε να φύγουν τα δύο παιδιά με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έφτασε έως τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας. Μόλις η 42χρονη άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον πρώην σύζυγό της με την καραμπίνα στα χέρια, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την πυροβόλησε και ύστερα έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ ο θάνατος της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε ακόμη: