Η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μια ακόμα γυναίκα νεκρή από άτομο με το οποίο σύναψε σχέση με τις δολοφονίες εις βάρος των γυναικών να έχουν φτάσει τις 11 μέσα σε 9 μήνες.

Οι γονείς και η αδελφή της Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφουν τα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια και τα λόγια τους συγκλονίζουν.

Μητέρα της Δώρας: «Τη ζήλευε, της έλεγε ότι δεν θα βγει έξω»

Η μητέρα της, η κ. Κατερίνα υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι «κάποια στιγμή μου λέει: Μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες».

Η άτυχη Δώρα είχε 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοίκησαν τον περασμένο Ιούλιο. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί» έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με τη κ. Κατερίνα.

Και συμπλήρωσε: «Μου έλεγε: Έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου, να ηρεμήσω».

Όπως είπε η μητέρα «ο κύριος τη ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό».

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε ότι δεν θα βγει έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει».

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της τής εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω: Το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει. Είχε αρχίσει να της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας».

«Μια μέρα», συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει: Μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, θέλω να χωρίσω. Και μετά του λέει: Τα είπα και στη μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω».

Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλης της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» σχολίασε η τραγική μητέρα για τη μέρα του φόνου.

Πατέρας Δώρας: «Φοβόμουν για το κορίτσι μου»

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» σημείωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, πατέρας του θύματος.

Αδελφή Δώρας: «Δεν είχα καλό προαίσθημα»

Η αδελφή του θύματος, η Έφη, είχε κακό προαίσθημα. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα» συμβούλευσε την αδελφή της μια μέρα πριν από τη δολοφονία.

https://www.youtube.com/watch?v=I8OV5i_IrEg

Τι υποστηρίζουν οι γονείς του 40χρονου γυναικοκτόνου;

Για τον 40χρονο ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μίλησαν οι γονείς του κάνοντας λόγο για «ένα καλό παιδί» την ώρα που πληροφορίες για έναν βίαιο χαρακτήρα, έναν άνδρα που είχε κακοποιήσει γυναίκες και στο παρελθόν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξέφρασε πως «το παιδί μου ήταν καλό παιδί, όντως σας λέω, ψυχούλα, χρυσό παιδί. Δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε».

Και προσέθεσε το εξής: «Δεν μπορώ να πως για την κοπέλα πράγματα γιατί δεν είναι στη ζωή. Παιδεύτηκε το παιδί μου, πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε».

Ερωτηθείσα επίσης, για το αν ήξερε η μητέρα του ότι οπλοφορούσε, φανέρωσε πως «έχουμε πολλά όπλα, είμαστε κυνηγοί εμείς».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 40χρονου εξέφρασε το εξής: «Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο».

Ποιος είναι ο 40χρονος γυναικοκτόνος;

Ο δολοφόνος της Δώρας είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος τη σκότωσε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης Κ.Μ. ήταν διαζευγμένος με ένα παιδί, ενώ εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων.