Μια γυναίκα από το Λονδίνο αποκάλυψε πώς ο φίλος της πληρώνει τα πάντα στη σχέση τους και χαρακτηρίζει τον εαυτό της «επένδυση».

Η 27χρονη Hannah Chan είπε ότι αφήνει τον φίλο της Ed Reay, 22 ετών, να πληρώνει το 100% του ενοικίου, των λογαριασμών και των διακοπών τους.

Μετά από πολλά αποτυχημένα ραντεβού, η Hannah αποφάσισε ότι ήθελε κάποιον που θα μπορούσε να της προσφέρει όλα όσα χρειάζεται και να αναλάβει την «διαχείριση» της σχέσης τους, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Συνειδητοποίησε ότι ως μια γυναίκα που είχε την καριέρα της σε πρώτο πλάνο, αυτό που χρειάζονταν ήταν μια σχέση με κάποιον που μπορούσε να «κυριαρχήσει» και να της «προσφέρει» αυτά που χρειαζόταν, χωρίς εκείνη να πρέπει να ασχολείται με τα οικονομικά.

Η Hannah συνάντησε τον Καναδό επιχειρηματία Ed Reay τον Ιούλιο του 2021, αφού αυτός επικοινώνησε αρχικά μαζί της τον Μάιο του 2021.

Ο Ed πέταξε από το Βανκούβερ και το ζευγάρι τα πήγε τόσο καλά που εκείνος κατέληξε να μετακομίσει στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Καθώς η σχέση προχωρούσε, ο Ed άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερες οικονομικές «πρωτοβουλίες» με αποτέλεσμα να πληρώνει σήμερα όλους τους λογαριασμούς.

Η Χάνα όμως δεν είναι αχάριστη και τον κερνάει smoothies, όπως επίσης κάνει και τις δουλειές του σπιτιού.

Η «γκουρού των επιχειρήσεων» των φτωχών συμπλήρωσε επίσης ότι «επιστρέφει αξία» στη σχέση τους φροντίζοντας το σπίτι και «κάνοντας τον Ed να νιώθει χαλαρός και υποστηριζόμενος».

Η Hannah είπε: «Άρχισα να συνειδητοποιώ ότι σε μια σχέση δεν ήθελα να είμαι η κυρίαρχη και ήθελα κάποιον που θα μπορούσε να μου προσφέρει. Πριν θεωρούσα την επιχειρηματική μου επιτυχία και τα χρήματα που κέρδιζα ως προστιθέμενη αξία στο ποια είμαι όταν έβγαινα ραντεβού, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα κάτι τέτοιο».

Και συνέχισε: «Μετά το ραντεβού μου με τον Ed, μου είπε ότι ήθελε να μου προσφέρει. Έχουμε μια σχέση 100/100 – αυτός παρέχει τα πάντα οικονομικά, και εγώ του δίνω το 100% όταν πρόκειται για υποστήριξη, αγάπη και μικρά πράγματα όπως το να του φέρω ένα smoothie μετά από μια αγχωτική μέρα. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος στον έρωτα και το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι αξίες να ευθυγραμμίζονται ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας για αυτό που θέλετε σε μια σχέση».

Η Hannah είπε ότι πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι ο Ed ήθελε να είναι ο «χορηγός» στη σχέση.

«Προέκυψε ότι ήθελε να είναι κάποιος που θα μπορούσε να μου προσφέρει», είπε.

«Λοιπόν, ήταν τέλειο».

Για να μην ανησυχεί ο σύντροφός της, η Χάνα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του σπιτιού.

Όπως λέει: «Θα βάλω σε τάξη την καθαρίστρια και θα κάνω το μαγείρεμα και τα ψώνια του φαγητού. Ο Ed δεν εκτιμά τα χρήματα πάνω απ’ όλα αλλά εκτιμά ότι τον υποστηρίζουν και τον φροντίζουν. Με θεωρεί επένδυση καθώς τον στήριξα, και αυτό σημαίνει ότι τώρα βγάζει τα τριπλάσια από αυτά που κέρδιζε προηγουμένως».

Ο Ed είπε ότι το να είναι ο χορηγός του δίνει «ευθύνη», πρόσθεσε: «Το να είμαι χορηγός μου δίνει μια αίσθηση ευθύνης και δίνει νόημα στη ζωή. Μου αρέσει να μπορώ να κακομαθαίνω κάποιον που αγαπώ, αλλά δεν χρειάζεται να έχεις πολλά χρήματα για να το κάνεις αυτό. Στη σχέση μας βλέπω ως δουλειά του άντρα να παρέχει το σπίτι και της γυναίκας να το κάνει σπίτι».

Διαβάστε ακόμη: