Όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Rockstar Games, το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2025, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομήνια. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η μητρική εταιρία της Rockstar Games, Take-Two, πλέον  μπορούμε να αποκλείσουμε κάποιους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο gaming κολοσσός, ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά του αποτελέσματα, ενημερώνοντας τους επενδυτές να είναι εν τέλει πιο συγκρατημένοι για το οικονομικό έτος 2025 το όποιο για την Rockstar Games ξεκινά τον Απρίλιο του 2024 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2025.

Όπως εξηγούν οι αναλυτές της Wedbush Securities, Nick McKay και Michael Pachter, το GTA 6 μάλλον έλαβε καθυστέρηση και έτσι δε θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2025, όπως ήταν μέχρι τώρα τα σχέδια. Με τα νέα δεδομένα, πρέπει να περιμένουμε το παιχνίδι μετά τον Μάρτιο του 2025, πιθανότατα στο δεύτερο μισό του έτους.

Η σχετική σημείωση που εξέδωσαν οι αναλυτές τονίζει:

«Η διοίκηση δήλωσε ότι ο αριθμός των κρατήσεων του επόμενου έτους θα είναι λίγο πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που απέχει πολύ από τα αρχικά της σχόλια για 8 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάιο και την πρώτη αναθεώρησή τους για λίγο κάτω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια τον Νοέμβριο. Η πτώση αυτή μας κάνει σχεδόν σίγουρους ότι το GTA VI δεν θα κυκλοφορήσει το επόμενο οικονομικό έτος. Με αυτό το δεδομένο, δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει από το ημερολογιακό έτος 2025, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο εν λόγω έτος».

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο μήνες να γράφει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες.

Διαβάστε ακόμη: