Ο personal trainer Γρηγόρης Αναστασιάδης ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Φάρμα», όπου γνωρίστηκαν με την Αγγελική Ηλιάδη, μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια καθώς και τη μετακόμισή του στην Αθήνα.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας αρχικά αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, καθώς ήρθε πλέον, μόνιμα στην Αθήνα κι εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη. «Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι. Νομίζω πως έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, εξήγησε πως ένας από τους βασικότερους λόγους που ήρθε στην Αθήνα ήταν η αγαπημένη του Αγγελική Ηλιάδη.

«Σίγουρα η Αγγελική είναι η αιτία που ήρθα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά είναι και η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας άνθρωπος πολύ στοργικός και κατανοητικός. Όλοι θα ήθελαν να την έχουν στη ζωή τους», δήλωσε.

Γρηγόρης Αναστασιάδης: «Η Αγγελική Ηλιάδη είναι η αιτία που ήρθα μόνιμα στην Αθήνα»

Όσο για τα παιδιά της και αν τελικά, τα γνώρισε, ο personal trainer είπε: «Δεν τα έχω γνωρίσει τα παιδιά της. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Αγαπώ τα παιδιά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον».

Για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει με την Αγγελική Ηλιάδη, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης εξήγησε πως δεν τον ενοχλεί, καθώς έχει ξανακάνει σχέση με γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. «Δεν βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγες ώρες πριν την συνέντευξη του αγαπημένου της στην εκπομπή του Mega «Καλημέρα», αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε σε αυτόν. «Καλά είναι ο Γρηγόρης! Κατέβηκε στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Ο Γρηγόρης έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο και ξένο. Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του».