Η Μπαρτσελόνα επικράτησε του Ολυμπιακού στην δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, με τον Τόμας Γουόκαπ να μιλάει στη NOVA μετά το τέλος του ματς και να στέκεται στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Καταλανοί. Στάθηκε στην κίνηση της ομάδας του στην επίθεση, αλλά και στα πολλά λάθη που έγιναν.

«Ο τρόπος που εκτελούσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, η Μπαρτσελόνα έβαλε τα σουτ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε κούραση και απουσίες, αλλά στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες αποφάσεις. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά παίξαμε άτσαλα», σχολίασε στην αρχή.

Για την εμφάνιση του: «Είναι δύσκολο για τον playmaker. Παίρνει αποφάσεις, βάζει και τους άλλους στο παιχνίδι. Σίγουρα έβαλα κάποια σουτ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πλέιμεικερ πρέπει να είναι ηγέτης».

Στη συνέχεια είπε: «Αυτό που θα άλλαζα στο παιχνίδι είναι η κίνησή μας στην επίθεση και οι επιλογές μας. Κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε».

Στο τέλος ανέφερε: «Δεν θα σουτάρω περισσότερο. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Πρέπει να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Πήρα περισσότερα σουτ σήμερα, αλλά αυτό έτυχε. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά και θα το διορθώσουμε. Ο Λούντζης ήταν πολύ καλός σήμερα. Έκανε καλή δουλειά. Θα επιστρέψει και ο Γουίλιαμς Γκος. Κάνω πάντα αυτό που πρέπει».

Διαβάστε ακόμη: