«An Evening With Whitney» είναι όπως εξηγεί η Mail Online ο τίτλος της περιοδείας στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Για να δημιουργηθεί το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν απαραίτητη η χρήση ενός ντουμπλέρ, ενός CGI synthesiser και το υλικό εκατοντάδων ωρών με περφόμανς της τραγουδίστριας.

Ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον στην σκηνή

Το ολόγραμμα θα προβάλλεται στη σκηνή παράλληλα με μία μπάντα και μία ομάδα επαγγελματιών χορευτών. Στις συναυλίες μάλιστα οι φαν της Γουίτνεϊ Χιούστον θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μία σειρά από μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας ανάμεσα στις οποίες το «I will always love you».

Από την πλευρά της η νύφη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Πατ Χιούστον, δήλωσε ότι ήταν η «σωστή στιγμή» για μία περιοδεία. Μέλη του κοινού ωστόσο που παρακολούθησαν τη συναυλία φαίνεται να εξέφρασαν αντιφατικά συναισθήματα με μερικούς να χαρακτηρίζου τα όσα βίωσαν με το ολόγραμμα «παράξενο» και άλλους να παραδέχονται ότι απόλαυσαν την εμπειρία.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο show, όπου το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον θα χαρίσει στο κοινό μία μοναδική εμπειρία, σαν να βλέπουν στην σκηνή την θρυλική τραγουδίστρια, που έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο του 2012.

Συγκεκριμένα, η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας. Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας έχει δημιουργηθεί με τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ το show θα ολοκληρώσουν χορευτές και μουσικοί, που θα βρίσκονται live στην σκηνή.

Στο παρελθόν, η εταιρεία BASE, η οποία έφτιαξε το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον είχε ασχοληθεί ξανά με την δημιουργία ολογραμμάτων για την Μαρία Κάλλας και τον Ρόι Όρμπινσον. «Ξέρω ότι συνεργαστήκαμε με τους σωστούς ανθρώπους. Η εταιρεία BASE καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό ολόγραμμα αυτή την φορά. Η Γουίτνεϊ είναι ένα φαινόμενο. Οι φανς της δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο», είπε η Πατ Χιούστον.