Ο Γουίλ Σμιθ έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην παιδική του ηλικία.

Ο 53χρονος ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια ζώντας με τον πατέρα του και τη μητέρα του στη Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος εξήγησε ότι λίγο έλειψε να γίνει πατροκτόνος κάτι που αναφέρει και στο βιβλίο του. Ο Γουίλ Σμιθ σκέφτηκε αρκετές φορές να σκοτώσει τον πατέρα του εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη η μητέρα του.

Σοκαριστικές αναφορές

Σε ένα απόσπασμα από τα νέα του απομνημονεύματα, με τίτλο «Will», που δημοσιεύτηκαν στο People, ο Σμιθ αποκαλύπτει το οδυνηρό περιβάλλον της πρώιμης ζωής του στη Φιλαδέλφεια με τον πατέρα του, Γουίλαρντ Κάρολ Σμιθ, και τη μητέρα Καρολάιν Μπράιτ – και πώς επηρέασε τη μετέπειτα ζωή του με τον πατέρα του, τον οποίο φρόντιζε όσο πάλευε με τον καρκίνο.

Γράφει ο 53χρονος ηθοποιός:

«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, αλλά ήταν επίσης παρών σε κάθε μου δραστηριότητα και ρεσιτάλ. Αν και ήταν αλκοολικός, σε κάθε πρεμιέρα ταινίας μου ερχόταν νηφάλιος. Άκουγε κάθε δίσκο μου και επισκεπτόταν κάθε στούντιο, όπου έγραφα ή έκανα γυρίσματα».

Και συνεχίζει:

«Όταν ήμουν εννέα χρονών, έβλεπα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφαλιού τόσο δυνατά που εκείνη κατέρρεε. Την είχε δει μέχρι να φτύνει αίμα». Οι δυο τους τελικά χώρισαν όταν ο Σμιθ ήταν έφηβος και χώρισαν το 2000. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το 2016.