«Από μηχανής Θεός» για τη Λίβερπουλ, ο Άλισον Μπέκερ, της χάρισε ένα απίστευτο τρίποντο στις καθυστερήσεις και την διατήρησε «ζωντανή» στη μάχη της τετράδας που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 κόντρα στην καταδικασμένη σε υποβιβασμό Γουεστ Μπρομ που έπαιξε για την αξιοπρέπειά και την ιστορία της, παρότι ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.

Στο 15’ ο Κανού με όμορφη προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους αλλά στο 33′ και αφού νωρίτερα είχε χάσει κάποιες ευκαιρίες, η Λίβερπουλ ισοφάρισε. Ο Σαλάχ με σουτ μετά από κλέψιμο του Μανέ έκανε το 1-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο είχε δοκάρι για την ανατροπή.

Στο 71’ η Γουέστ Μπρομ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για να φτάσουμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Άλισον έγινε σκόρερ και με τρομερή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-2.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Ατζαγί, Φέρλονγκ, Γιοκουσλού (75’ Λίβερμορ), Φίλιπς, Ντιανγκανά (73’ Μέιτλαντ Νάιλς), Γκάλαχερ, Ρόμπσον Κανού (82’ Γκραντ), Ματέους Περέιρα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φίλιπς, Άρνολντ, Ουίλιαμς (84′ Βαϊνάλντουμ), Τιάγκο, Φαμπίνιο, Τζόουνς (59’ Σακιρί), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.