Το σίριαλ μεταξύ του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα έλαβε τέλος αλλά… δεν είχε happy end, καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Αυτή τη φορά οριστικά.

Με instagram story η μάνατζερ και -πρώην πια- σύζυγος του ποδοσφαιριστή γνωστοποίησε στους χιλιάδες followers της ότι εκείνη και ο 29χρονος δεν είναι πλέον ζευγάρι, μετά από 8 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί δυο κόρες.

Μπορεί η ίδια να τον συνόδευσε στην Κωνσταντινούπολη για την μεταγραφή του στη Γαλατασαράι ωστόσο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Σας ζητώ να δείξετε κατανόηση»

Την είδηση έκανε γνωστή η 35χρονη μέσω ανάρτησης στα social media. Όταν κάποιος από τους ακολούθους της τη ρώτησε πόσο καιρό είναι παντρεμένη με τον Ικάρντι, εκείνη απάντησε χρησιμοποιώντας παρελθοντικό χρόνο: «Ήμασταν μαζί 9 χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά λόγω της έκθεσής μου και των υπερβατικών πραγμάτων και των εικασιών των μέσων ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζετε από εμένα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω και δεν πρόκειται να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον χωρισμό. Σας παρακαλώ, σας ζητώ να δείξετε κατανόηση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μας».

Η σχέση της Γουάντα Νάρα και του Μάουρο Ικάρντι τον τελευταίο χρόνο πέρασε από 40 κύματα.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η σέξι μάνατζερ ανακάλυψε ότι ο Ικάρντι την έχει απατήσει με την Τσίνα Σοάρες. Εκείνη τον παράτησε αλλά στην συνέχεια τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω. Το καλοκαίρι μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές και όλα έδειχναν να ανήκουν στο παρελθόν.

Ωστόσο, η πραγματικότητα τους διέψευσε. Αυτήν την περίοδο ο Ικάρντι βρίσκεται στην Τουρκία, όπου αγωνίζεται με την Γαλατασαράι και η Νάρα στην Αργεντινή, όπου συμμετέχει σε ένα show που θυμίζει το Masked Singer.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Αυγούστου διέρρευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η μάνατζερ να λέει σε υπάλληλό της ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου της.

«Κάρμεν ήρθα στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλον, η Γουάντα Νάρα στο ηχητικό που έστειλε στην εργαζόμενη στο εξοχικό της στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη: