Η εφαρμογή ύπνου, Loóna, κέρδισε τον τίτλο της «Καλύτερης εφαρμογής» του 2020.

Οι χρήστες του Google Play επέλεξαν την υπηρεσία Live streaming, Disney + ως κορυφαία επιλογή τους.

Το Loóna είναι βοήθημα ύπνου.  Μια εμπειρία που αλλάζει τη διάθεση και βοηθά τους χρήστες της να αντιμετωπίσουν τα αρνητικά συναισθήματα που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια επηρεάζουν τον ύπνο. Καθώς αυξάνεται το άγχος και η αγωνία, τα πρότυπα ύπνου των ανθρώπων και ο ύπνος REM διαταράσσονται, εξηγούν οι εμπνευστές της εφαρμογής. Για να το αντιμετωπίσει αυτό, η εφαρμογή προσφέρει νυχτερινά «υπνοδωμάτια», που συνδυάζουν τη χαλάρωση, την αφήγηση και τους ήχους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εξαλείψουν το άγχος και να χαλαρώσουν.

Εκτός από το Loóna, οι συντάκτες του Google Play επέλεξαν το δωρεάν παιχνίδι δράσης ρόλων Genshin Impact ως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς που δίνει στους παίκτες έναν «θαυμαστό κόσμο για εξερεύνηση», ενώ αποκαλύπτουν μυστήρια.

Εκτός από τους κορυφαίους νικητές, η Google ανακοίνωσε πως ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές ήταν η εφαρμογή κατάρτισης Centr, η εφαρμογή τροποποίησης συμπεριφοράς Intellect, καθώς και παιχνίδια όπως το The Gardens Between, Harry Potter: Puzzles & Spells και Sky:Children of the Light.

Στις κορυφαίες ταινίες συμπεριέλαβε: Bill & Ted Face the Music, Just Mercy, Miss Juneteenth, Onward, και Parasite.

Στα κορυφαία βιβλία: A Promised Land του Barack Obama, The City We Became του N.K. Jesmin, Riot Baby του Tochi Onyebuchi, Solutions, and Other Problems του Allie Brosh, και You Had Me at Hola του Alexis Daria