Γείτονες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν, δίπλα στη μοιραία μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, περιέγραψαν το πώς ήταν σαν ζευγάρι μεταξύ τους.

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έβλεπε καθημερινά τη νεαρή μιλώντας στο MEGA, τόνισε με έμφαση πως για το κορίτσι αυτό το παιδί της ήταν πάνω από όλα και δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως θα μπορούσε να έχει συμβεί ποτέ αυτό που ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φριχτό έγκλημα, ότι δηλαδή είχε σηκώσει νωρίτερα χέρι στο παιδί της.

«Το υποστήριζα και το έλεγα παντού για την Καρολάιν, σαν μάνα ήταν άψογη», υποστήριξε η γειτόνισσά της ενώ ο σύζυγος της γυναίκας περιέγραψε εκείνη την ημέρα που έμαθε ότι η Καρολάιν είναι νεκρή.

Ο συζυγος ειναι ο δολοφονος

«Με ξύπνησε η σύζυγος από την ανησυχία της, βγήκα έξω, είχε έρθει το περιπολικό, τους πήγα από πίσω και βρήκα το παράθυρο ανοιχτό. Από εκεί και πέρα καθόμουν σε μια γωνία. Το μόνο που μου είπε είναι ότι η Καρολάιν πέθανε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γείτονάς του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πριν το φονικό στην καθημερινότητά του και μετά, πριν ομολογήσει το έγκλημα, ήταν ένα αίνιγμα για τους γείτονές του και πάντα απόμακρος. «Ανέκαθεν ήταν αψυχολόγητος, δεν μπορούσε να καταλάβεις αν ο άνθρωπος ήταν σοκαρισμένος», προσέθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ κι εκείνη απέφευγε να μιλά για τη σχέση της με τον Μπάμπη.

«Αν μου δείξεις ένα ζευγάρι που δεν τσακώνεται, θα σου πω οκ. Είχαμε ακούσει κάποιες φωνές σε λογικά πλαίσια», εξήγησε ο γείτονας.

«Εγώ μέχρι εδώ μπορώ να σας μιλήσω, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αλλά αυτό που πραγματικά θέλω να κρατήσετε είναι για τον ρόλο που είχε ως μάνα και ρωτήστε παντού στη γειτονιά», συμπλήρωσε η γειτόνισσα της Καρολάιν για «το κορίτσι που εμφανιζόταν παντού αγκαλιά με το μωρό της, τη μικρή Λυδία».  Σημειώνεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται, ήδη, η διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Εντός 90 ημερών θα έχει αποφασιστεί με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η μικρή.