Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε τα γενέθλιά της – και αποφάσισε να κάνει εκείνη ένα δώρο στους θαυμαστές της.

Για την εορταστική της ανάρτηση, η σταρ πόζαρε γυμνή στην μπανιέρα της – και απολύτως φυσική, αφού δεν είχε ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της την πλημμύρισαν με likes, ευχές και κολακευτικά σχόλια.

Όμως την παράσταση έκλεψε ο σύζυγός της, Μπραντ Φλάτσακ, που της άφησε το παρακάτω σχόλιο:

«Όταν ζεις με αυτή την γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν πολλά πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη. Όμως, πάντα έχει χρόνο για μένα.
Αυτά όμως, που δεν είναι προφανή είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που πρώτα παρατηρεί και μετά ενεργεί. Πολλοί άνθρωποι ενεργούν χωρίς να παρατηρήσουν πρώτα και αυτό καμιά φορά είναι μέχρι και επικίνδυνο.

Η Γκουίνεθ θα σε παρατηρήσει, θα καταλάβει ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά και θα στην δώσει. Θα παρατηρήσει ότι πεινάς και θα σου φτιάξει το πιο νόστιμο γεύμα.
Θα πέθαινε για τα παιδιά της. Θα καταλάβει ότι νιώθεις άβολα με κάτι και θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με αυτό. Θα σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε θύμα, ακόμα κι αν είναι και η ίδια θύμα.

Θα χρησιμοποιήσει κάθε εφόδιο που της έχει δοθεί και κάθε εμπειρία που έζησε για να βοηθήσει αυτόν που το χρειάζεται.
Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά».