Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τη Μάντσεστερ Σίτι να απειλείται με υποβιβασμό αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει στην… πλάτη της 115 κατηγορίες για παραβιάσεις κανονισμών! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση για όλα αυτά στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και απάντησε σε όλους όσοι… ζητούν από τις Αρχές να τιμωρήσουν την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Αγγλίας υποστήριξε πως δεν μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση της Έβερτον με αυτήν την Σίτι, τονίζοντας παράλληλα πως μέχρι στιγμής η ομάδα του είναι… αθώα!

«Δεν άλλαξα την άποψή μου για τις 115 κατηγορίες εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Τι σχέση έχει η Έβερτον; Δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις η μία με την άλλη ρε παιδιά», είπε ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε: γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν πάει για να τιμωρηθεί;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει να τιμωρηθούμε! Με ανακρίνεις σαν να έχουμε τιμωρηθεί. Αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι. Είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχτεί…», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη: