Νεκρός βρέθηκε ο κιθαρίστας, Γκορντ Λιούις στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία με θύτη μάλιστα, τον ίδιο του τον γιο.

Το άψυχο σώμα του συνιδρυτικού μέλους των «Teenage Head» βρήκαν δύο αστυνομικοί στο σπίτι του στο Οντάριο. Ο 41χρονος γιος του, Τζόναθαν Λιούις, έχει συλληφθεί και κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 65χρονος Γκορντ Λιούις ήταν νεκρός για δύο ή τρεις μέρες τουλάχιστον, προτού τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ενώ δεν ήταν σε θέση να τον αναγνωρίσουν στην αρχή, εξαιτίας του «επίπεδου αποσύνθεσης» στο σώμα, σύμφωνα με το CBC Hamilton.

Η ντετέκτιβ Σάρα Μπεκ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είπε ότι η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του Γκορντ Λιούις, μετά από πολλά email που τους είχαν σταλεί, τα οποία έκαναν λόγο για «έναν νεκρό» στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Γκορντ Λιούις: Νεκρός βρέθηκε ο κιθαρίστας των Teenage Head- Κατηγορείται ο γιος του για δολοφονία

Email στάλθηκαν την Κυριακή και στο τοπικό ειδησεογραφικό site, CBC Hamilton, από τον Τζόναθον Λιούις, ο οποίος έγραφε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Ο Γκορντ Λιούις ίδρυσε το πανκ συγκρότημα «Teenage Head» μαζί με τους, Φράνκι Βένομ, Στηβ Μαχόν και Νικ Σκαι Frankie Venom, ο οποίος πέθανε το 2008, Steve Mahon και Νικ Στίπανιτς.

Ο αδερφός του κιθαρίστα, Μπράιαν, είπε στο CBC ότι η οικογένεια είναι «συντετριμμένη και διχασμένη» από τον θάνατό του.

«Είναι η απώλεια ενός αγαπημένου αδελφού και μια πολύ περίπλοκη κατάσταση» είπε. Ο Μπράιαν Λίους περιέγραψε τον Γκόρντον Λιούις ως έναν «ευγενικό, δημιουργικό, εμπνευσμένο από τη μουσική, στοργικό και πιστό άνθρωπο».