Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή αυτής της στήλης και η άποψη μας είναι δεδομένη, ότι για να μεγαλώσει ο ελληνικός αθλητισμός, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα, χρειάζονται υποδομές!

Και είμαστε σύμφωνοι, το αποδεχόμαστε, όλες οι ομάδες να αποκτούν δικά τους γήπεδα! Έτσι πρέπει, αυτός είναι ο δρόμος!

Ωστόσο στην παρούσα φάση είμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας ασύλληπτης και πρωτοφανούς αδικίας που εστιάζει επάνω στον μπασκετικό Ολυμπιακό ο οποίος ενώ θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση από την Πολιτεία, αδικείται συστηματικά και κατάφορα.

Και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν αποκτήσει γήπεδα από την Πολιτεία και τη σημερινή κυβέρνηση!

Ο Παναθηναϊκός αποκτά γήπεδο στο ποδόσφαιρο, στον Ελαιώνα μέσω της διπλής ανάπλασης, μιας ολόκληρης διαδικασίας νομικής και πολεοδομικής που ακολουθήθηκε ούτως ώστε το τριφύλλι να αποκτήσει σύγχρονη έδρα!

Ταυτοχρόνως η Πολιτεία υπέγραψε την παραχώρηση για 49 χρόνια του ΟΑΚΑ στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Αντίστοιχα τα ίδια ισχύουν και με την ΑΕΚ! Γήπεδο στο ποδόσφαιρο (Αγιά Σοφιά), γήπεδο και στο μπάσκετ (Λιόσια)! Ορθώς επαναλαμβάνω όσον αφορά τα επί της αρχής!

Ασέβεια και προσβολή στην κορυφαία της Ευρωλίγκας από το 2010 μέχρι σήμερα!

Διερωτώμαι λοιπόν: πως είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός με 3 κορυφαίους ευρωπαϊκούς τίτλους, η κορυφαία ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ την δεκαετία 2010-2020 με 5 τελικούς και 2 κατακτήσεις της Ευρωλίγκας, να μην έχει δικό του γήπεδο και η πολιτεία, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εν προκειμένω, να τον κοροϊδεύει «ψιλό γαζί»;

Πως είναι δυνατόν την ώρα τούτη που όλοι ανεξαιρέτως έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποκτήσει γήπεδο αποσπώντας τη συγκατάθεση της κυβέρνησης, ο Ολυμπιακός που τερμάτισε πρώτος στην Ευρωλίγκα (κανονική διάρκεια) πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο όλων των εποχών, να παραμένει άστεγος;

Όταν οι κυβερνώντες έχουν αυτή τη συμπεριφορά στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την ώρα τούτη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν το Final Four, κάνει αλλεπάλληλα sold out στο ΣΕΦ και έχει πραγματοποιήσει πέρυσι τον Μάιο την μεγαλύτερη εκτός έδρας μετακίνηση όλων των εποχών στο Βελιγράδι (12.000 φίλαθλοι!!!), είναι σαν να δείχνουν μια ασέβεια και υποτίμηση στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδος που αριθμεί 5 εκατομμύρια οπαδούς, δηλαδή την μισή Ελλάδα!

Δεν αντιλαμβάνονται προφανώς οι κυβερνώντες ότι κάνοντας τα χατίρια όλων των άλλων (και καλά κάνουν δεν είμαστε κομπλεξικοί) αλλά πετώντας στην άκρη τον Ολυμπιακό, φέρνουν απέναντι τους την μισή Ελλάδα!

Το ήθος, το σθένος των Αγγελόπουλων και η ηθική και ιστορική δικαίωση του ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, έχουν δείξει στην πράξη μέσα από την ιστορική διαδρομή τους που άλλαξε τον ρουν του ελληνικού μπάσκετ, ότι μολονότι είναι κύριοι και απολύτως αξιοπρέπεια, χωρίς να μετέρχονται ποτέ μεθόδους έξω από τα όρια, ξέρουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με μάχες ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, μη υπολογίζοντας προσωπικές επιπτώσεις!

Και η ίδια η ζωή έχει καταδείξει ότι οι μάχες ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ φέρνουν αποτέλεσμα, καθώς το δίκαιο αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει, είναι μοιραίο και νομοτελειακό!

Είμαι σε θέση να γνωρίζω τις προσπάθειες του Παναγιώτη και του Γιώργου για το γήπεδο! ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Αυτή είναι η νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία μας…

Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω τις προσπάθειες που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης και ο Γιώργος για την οριστική απόκτηση γηπέδου, αλλά και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω πως ορισμένοι απερίγραπτοι πολιτικοί παράγοντες έχουν σκόπιμα και με δόλο υπονομεύσει την απόκτηση έδρας για τον Ολυμπιακό, τον οποίο θέλουν να βλέπουν μέσα από τα κόμπλεξ τους ζητιάνο και επαίτη, είμαι βέβαιος πια ότι οδηγούμαστε σε μια αντιπαράθεση μέχρις εσχάτων!

ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ λοιπόν, ανοίγουμε μια νέα σελίδα στην ερυθρόλευκη ιστορία μας που έχει γραφτεί μέσα από μάχες για την προάσπιση των αξιών μας, των ηθικών μας αρχών, του δίκαιου, του καλού, των συμφερόντων του συλλόγου μας!

Στο Κάουνας ας γίνει η αρχή! ΟΛΟΙ στον final four και στον τελικό στις 21 Μαΐου!

Ο διαγωνισμός – μαμούθ, η προγραμματισμένη συνάντηση των 2 κορυφαίων επιχειρηματιών που δεν έγινε λόγω Covid! Το κρίσιμο ραντεβού της Τετάρτης με στόχο «να δώσουν τα χέρια» την ώρα που η διαδικασία μπορεί να πάρει παράταση μάξιμουμ 10 μέρες

Για να ξέρετε, με φόντο ένα μεγάλο έργο που βγαίνει στον αέρα σύντομα, είχε προγραμματιστεί συνάντηση δύο κορυφαίων επιχειρηματιών του χώρου, προκειμένου να συζητήσουν με ανοιχτά χαρτιά, να τα βάλουν πάνω στο τραπέζι και να δουν αν μπορούν να τα βρουν ή όχι!

Διαφορετικά – αναπόφευκτα- θα χτυπηθούν στην διαγωνιστική διαδικασία με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται ως προς την απόδοση του έργου, το οποίο ωστόσο έχει μεγάλη στρατηγική σημασία για τον ένα εξ αυτών!

Ο πρώτος εκ των δύο ισχυρίζεται ότι το έργο «του ανήκει» γιατί ήταν η «σειρά του», όπως από την αρχή είχε συμφωνηθεί!

Ο δεύτερος μεγαλοεπιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο και πως αυτού του είδους τα έργα, δεν μπαίνουν ούτε είχαν μπει στην αρχική συμφωνία του τεμαχισμού των μεμονωμένων κομματιών περιορισμένου προϋπολογισμού!

Και στο διά ταύτα θα πρέπει να πάρει για λόγους αρχής το 50% του έργου!

Η αρχική συνάντηση είχε ορισθεί για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ασθένειας που προφασίστηκαν (;) και οι δύο!!!

Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως πράγματι και οι δύο είχαν προσβληθεί από ίωση! Covid εν προκειμένω!

Οι καχύποπτοι λένε ότι αυτά είναι προφάσεις και απέφυγαν να συναντηθούν! Μολονότι ο χρόνος πιέζει και η προθεσμία εξαντλείται!

Και αν υπάρξει τελικά παράταση, αυτή θα είναι μάξιμουμ 10 ημερών, καθώς από ψηλά η απαίτηση είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου!

Η νέα συνάντηση ορίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης! Χθες δηλαδή! Έγινε; Είχαν αναρρώσει από τον κορωνοϊό;

Βγήκε άραγε λευκός καπνός ή όχι; Συνεχίζεται …

Γιατί ο Θ. Κυριακού επέλεξε τον «Συριζαίο» Παπαδάκη στο πάνελ των πολιτικών αρχηγών αντί για τον έγκυρο Νίκο Χατζηνικολάου! Η τροπολογία της κυβέρνησης για τα κανάλια, την Nova και τον Alpha!

Εντύπωση έχει προκαλέσει στη δημοσιογραφική πιάτσα πως και γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna επέλεξε να συμμετέχει στο πάνελ με τους αρχηγούς των κομμάτων, τον Γιώργο Παπαδάκη αντί του αμιγώς πολιτικού newscaster και έγκυρου δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου που ούτως ή άλλως αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό του Ομίλου του Θ. Κυριακού και εντέλει τον πλέον ενδεδειγμένο!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Θ. Κυριακού επέλεξε έναν δημοσιογράφο όπως ο Γ. Παπαδάκης που βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ για να στείλει πιθανόν ένα μήνυμα προς την κεντρική εξουσία!

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Θ. Κυριακού ήταν ο πρώτος που έδειξε την δυσαρέσκεια του με αφορμή την τροπολογία της κυβέρνησης που επέτρεπε σε συνδρομητικές πλατφόρμες να μπορούν να αποκτούν τηλεοπτικούς σταθμούς!

Εν προκειμένω η Nova του «πρίγκιπα» Ν. Σταθόπουλου η οποία απέκτησε μεγάλο ποσοστό του Alpha!

Ίσως όμως να προέβη σε αυτή την επιλογή λόγω της κόντρας που έχει υπάρξει μεταξύ του Ν. Χατζηνικολάου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Πολάκης στην προκειμένη περίπτωση!

Το γεγονός ωστόσο είναι, κακά τα ψέματα, ότι το όλο σκηνικό χωρίς τον Χατζηνικολάου θα είναι πιο …φτωχό, ειδικά ως προς την εκπροσώπηση του Antenna, κάτι που ο ίδιος ο Θ. Κυριακού όφειλε να σταθμίσει!

Εκτός και αν οι σκοπιμότητες είναι πλέον τόσο ισχυρές και επιτακτικές.