Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να χάσει κι άλλον παίκτη από αυτούς που θεωρούσε «κλεισμένους». Μετά τον Βαϊνάλντουμ που προτίμησε την Παρί, τώρα υπάρχει και η περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι που μπορεί να… στραβώσει. Η Μπαρτσελόνα θέλει από πέρσι τον Ολλανδό επιθετικό ωστόσο η Λυών αξίωσε ένα αρκετά σημαντικό ποσό που η Μπαρτσελόνα, λόγω της κακής οικονομικής της κατάστασης, δεν είχε να δώσει. Τώρα ο Ντεπάι είναι ελεύθερος όμως προέκυψαν κι άλλοι «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Γιουβέντους έχει καταφέρει να μπει «σφήνα» στην υπόθεση. Η «γηραιά κυρία» έχει και αυτή εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ντεπάι εδώ και καιρό. Το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να την πτόησε ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, κατέθεσε τη δική της πρόταση στον Ολλανδό. Μια πρόταση κατά τι μεγαλύτερη από των Καταλανών, οι συζητήσεις των οποίων με τον παίκτη έχουν… παγώσει.

Η ιταλική ομάδα του δίνει περί τα 3 εκατομμύρια περισσότερα στον 27χρονο άσο. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν έχει κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να «παλέψει», όπως τονίζεται, και να μην χάσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή έτσι.

Γι’ αυτό, παρότι δεν βελτίωσε οικονομικά την πρόταση της, έδωσε στον Ντεπάι έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο. Αυτό που έχουν ξεκαθαρίσει πάντως οι Καταλανοί είναι πως δεν θα μπουν σε κάποιου είδους πλειστηριασμό για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού. Εξάλλου, δεν μπορούν και από οικονομικής άποψης να το κάνουν, δεδομένης της κατάστασης τους όσον αφορά τα χρήματα. Πάντως, στις τάξεις της Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει να «φοβούνται» πως η αναμονή που υπάρχει στις συζητήσεις ενόψει και του Euro, έχει να κάνει και με την ελπίδα του Ντεπάι να τα πάει καλά με την Ολλανδία και να πιέσει για ακόμα υψηλότερο συμβόλαιο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το προσφέρουν.