Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και σπουδαίοι σε αυτό που κάνουν. Σίγουρα, τους ξέρεις όλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να τους γνωρίσεις και ως… μπαμπάδες! Γιατί, μπορεί για όλους εμάς να είναι οι απόμακροι σταρ, στα μάτια των παιδιών τους, όμως, είναι οι στοργικοί μπαμπάδες που θέλουν κάθε μέρα να χάνονται στην αγκαλιά τους.

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα πόσταρε μια φωτογραφία του συζύγου της Μιχάλη να κοιτά με λατρεία τη νεογέννητη τότε κόρη τους και έγραψε: «Χρόνια πολλά Μιχάλη μου! Να σε χαίρεται το παιδί μας ως μπαμπά του και να σε χαίρομαι κι εγώ! Κι επειδή πολλά ακούγονται τελευταία γύρω από το σπουδαίο ρόλο του πατέρα, από προσωπική πείρα πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ένας καλός άντρας που έχει κάνει δουλειά και σέβεται επί της ουσίας τον εαυτό του και-σίγουρα-τον συνάνθρωπό του, ιδίως αυτόν που έχει επιλέξει να αποκτήσει παιδί μαζί του, μπορεί να γίνει καλός πατέρας.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε φωτογραφία με τα δύο του αγόρια να απολαμβάνουν οι τρεις τους βουτιές στη θάλασσα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία με την κόρη του Εύα.

Ο Σάββας Πούμπουρας αγκαλιά με την κόρη του!

Έλενα Ασημακόπουλου

Μια ιδιαίτερη φωτογραφία επέλεξε να ανεβάσει η Έλενα Ασημακοπούλου, με τον Bruno Cirilo να κρατά την κόρη τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε δύο φωτογραφίες για να ευχηθεί για την ημέρα. Στη μία εμφανίζεται η ίδια αγκαλιά με τον μπαμπά της και στην άλλη ο σύντροφός της με την κόρη τους. «Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει.

Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Λευτέρης Πετρούνιας

Ευτυχισμένος μπαμπάς με τα κορίτσια του και ο Λευτέρης Πετρούνιας. «”Μπαμπάς”. Δεν ξέρω το συστατικό του πετυχημένου πατέρα ούτε πήρα ποτέ οδηγίες , όμως αυτο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος Μπαμπάς του κόσμου για εσάς !», έγραψε.

Σάκης Ρουβάς

Και ο πατερούλης Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία για την Γιορτή του Πατέρα.

Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες στο Instagram