Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά του.

Όπως επιβεβαίωσε ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο αγαπημένος ηθοποιός περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Το παράπονό του

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της, είπε πως κατάλαβε ότι ο ηθοποιός θα γίνει πατέρας μέσα από μια ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram, όπου εξέφραζε το παράπονό του για θέμα των αδειών που παίρνουν οι γυναίκες που είναι έγκυες στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος κάνοντας επίσης tag τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει:

«Με ενδιαφέρει να γίνω πατέρας, αλλά νιώθω άβολα να το συζητάω. Το αποφεύγω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιος να ξέρει τι κάνω στο σπίτι μου. Εγώ ξέρω τα δικά του προσωπικά; Δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα που ασχολούνται με τα προσωπικά μου. Ούτε καν τα μαθαίνω. Δεν τροφοδοτώ τα σχόλια, δεν… πουλάω μούρη».

Ο ηθοποιός έχει και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του, με την Αγγλίδα ηθοποιό Monica Mcshane. Σε ερώτηση αν θα επιχειρούσε ξανά μετά το διαζύγιό του άλλον ένα γάμο εκείνος απάντησε: «Πραγματικά δεν ξέρω. Ο γάμος, αυτή δηλαδή η δέσμευση, είναι κάπως περίεργη υπόθεση».

Να σημειωθεί ότι για τη σύντροφό του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είχε αποκαλύψει ότι έκαναν σύμφωνο συμβίωσης «για γραφειοκρατικούς λόγους».