Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής το έχει ήδη ανακοινώσει στον γιο του Αλέξανδρο.

Ο Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει την οικογένειά του.

Μάλιστα στην εφημερίδα OnTime που φιλοξενείται το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και μια φωτογραφία, στην οποία η Νάνσυ Κοίλου απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Γιώργος Πατούλης: Ποια είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του, Νάνσυ Κοιλού

Η Νάνσυ Κοιλού εργάστηκε για καιρό ως γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευσε τον 63χρονο πολιτικό σε διάφορες υποχρεώσεις του.

Η Νάνσυ Κοιλού είναι 33 ετών και υπεύθυνη καταστήματος μανικιούρ πεντικούρ στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, με μία γρήγορη αναζήτηση κανείς θα βρει φωτογραφίες από τα εγκαίνια, στα οποία είχε παραβρεθεί και ο Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα, είχε αναλάβει «χρέη» μοντέλου.

Σύμφωνα με το σύντομο βιογραφικό της στα social media έχει κάνει μεταπτυχιακές στις στρατηγικές διαχείρισης, περιβάλλοντος και καταστροφών και κρίσεων.

Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

Το απόγευμα της Δευτέρας λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή της χαρμόσυνης είδησης, ο Γιώργος Πατούλης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου.

«Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που στην οικογένεια μας έχουμε τρεις πιστούς φίλους. Τον Νέμο, την Μπουμπού και την Τούφη» έγραψε ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, ποζάροντας με τους τετράποδους φίλους του.

Διαβάστε ακόμη: