Υποψήφιος για τη δημαρχία της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές θα είναι τελικά ο Γιώργος Παπανικολάου

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω Facebook.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου σε μία πρώτη συζήτηση για το αν θα τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τις περιφερειακές εκλογές στη θέση του Γιώργου Πατούλη που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα η Νέα Δημοκρατία να αποσύρει το χρίσμα από τον νυν περιφερειάρχη.

Αυτό γιατί η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στην κυβέρνηση μετά από τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τον Περιφερειάρχη να χορεύει στο Ζάππειο ενώ μαίνονταν οι φωτιές, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Πατούλης έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου συνεχίζει την αναζήτηση με τις τελικές αποφάσεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: