Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος αποκάλυψε τον θαυμασμό που τρέφει ως προς το πρόσωπο της δημοφιλούς Μίρκας Παπακωνσταντίνου ενώ, παράλληλα, αποκάλυψε και τον έρωτα που έτρεφε για αυτήν όταν ήταν μικρότερος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποκάλυψε ότι στα παιδικά του χρόνια ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό ενώ δεν της το είπε ποτέ καθώς…έχανε τα λόγια του.

Γιώργος Ηλιόπουλος: Ήμουν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Ντράπηκα και έχανα τα λόγια μου»

Καθώς είχε γίνει μια μικρότερη αναφορά παλαιότερα από τον ίδιο τον ηθοποιό, ερωτηθείς αν είναι αλήθεια ότι, ως έφηβος, ήταν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου ο ίδιος απάντησε: «Ναι, είναι αλήθεια. Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν ερωτευμένος μαζί της».

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν το εξομολογήθηκε και γιατί, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Όχι! Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα. Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πως να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα».

Ποιός είναι ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι ηθοποιός και συγγραφέας στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι αριστούχος της Ανωτάτης Δραματικής Σχολής «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» (2000), απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Από το 2000 έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο κι έχει συνεργαστεί με τους: Πέτρο Φιλιππίδη, Κώστα Κιμούλη, Πέμη Ζούνη, Ελένη Σκότη, Μichael Zaibel, Αντώνη Καλογρίδη, κ.α.

Έργα του εχουν παιχτεί σε θεατρικές σκηνές στην Αθήνα, στο ΚΘΒΕ, σε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και από θεατρικές ομάδες πανεπιστημίων και ερασιτεχνών στην Ελλάδα. Επίσης έργα του έχουν μεταφραστεί και παιχτεί στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, στο Δουβλίνο, στην Τσεχία, στη Γερμανία, τη Βουλγαρία και την Αυστραλία. Έχει μεταφράσει και διασκευάσει έργα των Ray Cooney, Debbie Isitt, Jeff Gould και Jane Anderson.

Για την τηλεόραση ο Γιώργος Ηλιόπουλος έχει γράψει τις σειρές: «Τι συμβαίνει με τον Χάρη;», «Όλα στην ταράτσα«, «Cάμερα café». Για τον κινηματογράφο υπογράφει το σενάριο των: «Τα μυστικά της αποτυχίας μου», «4 EVER», «Bedtime Stories».

Τέλος, ο ηθοποιός αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Comedy Lab GR.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.