Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ο Νικηφόρος είναι καλό μου φιλαράκι. Τον έχω αγαπήσει, τον έχω δικαιολογήσει και τον λατρεύω. Φτάνουμε σιγά σιγά στο να πούμε ένα αντίο», είπε χαρακτηριστικά. Δύο χρόνια ο Νικηφόρος έψαχνε τα σημαντικότερα ερωτήματα. Δεν γνώριζε τις μεγάλες αλήθειες της ιστορίας και στην 3η σεζόν, μέσα σε 20 επεισόδια τα έχει μάθει όλα.

Περάσαμε όλα τα συναισθήματα, ήταν μεγάλη πρόκληση αυτό. Για εμένα, η τρίτη σεζόν ήταν η πιο σημαντική. Με βοήθησε το σενάριο πάρα πολύ, ήταν πολύ ωραία επεισόδια, έπρεπε να περάσουμε από το μίσος, την οργή, στην αλήθεια, στον πόνο, στην απελπισία, λίγο μετά, στη συγχώρεση, στη λύτρωση και στην αγάπη για να ολοκληρώσουμε τον κύκλο.

Διαβάζω τα μηνύματα του κόσμου, όλα αυτά που μου στέλνουν και γράφουν στα social, είναι πολύ συγκινητικά και όλη αυτή η αγάπη και η “οργή” του κόσμου, ότι δεν το πιστεύουν ότι θα πεθάνω, για εμένα είναι μια τεράστια αγκαλιά αγάπης.

Η μεγαλύτερη δραματική σχολή που έχω τελειώσει στη ζωή μου είναι ο Σασμός. Είναι μια οικογένεια, μια ομάδα, χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους που μου έδωσαν την ευκαιρία. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, αλληλοεκτίμηση και είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί τους.

Σίγουρα πονάει η απώλεια του Νικηφόρου μέσα μου, γιατί χαιρετάω αυτό το παιδί. Από την άλλη, σεναριακά όλο αυτό που συνέβη ήταν σπουδαίο. Είναι μυθοπλασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε αυτά τα 20 επεισόδια τα πάντα. Κάθε φορά που πήγαινα στα γυρίσματα, στην 3η σεζόν, έκανα τον σταυρό μου. Θα υπάρχουν όνειρα που θα έρχεται ο Νικηφόρος για να μιλήσει στη μητέρα του, τον πατέρα του, τον φίλο του, τους αγαπημένους του ανθρώπους. Να τους εξηγήσει ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται και να τους συμβουλεύσει».

Διαβάστε ακόμη: