Στο στόχαστρο πολλών παρεμβατικών ΜΜΕ της πιάτσας φέρεται να έχει μπει εσχάτως ο καλός φίλος της στήλης Σταύρος Παπασταύρου ή Φυτευτός Νο 1 για τους καλά – και εκ των έσω- γνωρίζοντες!
Ο υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας «τρώει ξύλο» σχεδόν σε καθημερινή βάση, σε μια εποχή κατά την οποία οι εξελίξεις τρέχουν για τον «κάθετο διάδρομο» με εμπλοκή των Αμερικάνων και στην Αλβανία, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο Σταύρος Παπασταύρου είναι και ο αρμόδιος υπουργός υπό την εποπτεία του οποίου έχει περάσει με νόμο η ΕΥΔΑΠ, έχοντας φύγει ο έλεγχος της από το Υπερταμείο λόγω δημοσίου συμφέροντος και προϊόντος πολύ σημαντικού για την κοινωνία που δεν μπορεί να τυγχάνει προϊόν εκμετάλλευσης!
Με τον Σταύρο Παπασταύρου πάντως – ο οποίος πάντα ως πρώτη αναφορά έχει το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και μετά οποιονδήποτε άλλον- φέρεται να βρίσκεται σε υπόγεια σύγκρουση και προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης με υψηλές φιλοδοξίες!
Όλα τούτα κατ’ αρχήν, αλλά και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα για το πρόσωπο του στα ΜΜΕ της πιάτσας που κινούνται γύρω από συστήματα και πιάνουν την εικόνα που σχηματίζεται!
Διαβάστε ακόμη:
- Ο Εσταυρωμένος Ιησούς που φιλοτέχνησε ο Φώτης Κόντογλου -Η ιστορία της εικόνας
- Πάσχα στην Ελλάδα: Τα έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση από τη Ναύπακτο έως την Κέρκυρα
- 70.000 ευρώ το μήνα πάει να δώσει το υπ. Δικαιοσύνης στον «Βενεζουελάνο» επιχειρηματία Θ. Δουζόγλου
- Οι 3 υποψηφιότητες – έκπληξη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ που πάνε να «κλειδώσουν»
