Έχουν περάσει 100 ημέρες από τότε που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έβαλαν προς πώληση την έπαυλή τους στο Λος Άντζελες, έναντι 68 εκατ. δολαρίων, πριν από την κατάθεση του διαζυγίου τους.

Η 55χρονη Λόπεζ και ο 52χρονος Άφλεκ αγόρασαν το κτήμα Crestview Manor με τα 12 υπνοδωμάτια και τα 24 μπάνια τον Μάιο του 2023 έναντι 60,8 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, έβαλαν πωλητήριο στην πολυτελή κατοικία των 3.530 τ.μ. νωρίτερα φέτος πριν από τον επικείμενο χωρισμό τους.

Ζητούν, μάλιστα, 68 εκατ. δολάρια μετά από τις ανακαινίσεις που έκαναν στο ακίνητο.

Ο Jason Oppenheim του Selling Sunset είπε στη Realtor.com ότι το γεγονός ότι δεν έχει πωληθεί ακόμη έχει να κάνει με τους αγοραστές και μόνο.

Γιατί αργεί η πώληση της βίλας των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Σημείωσε ορισμένους βασικούς παράγοντες για τους οποίους δεν έχει πωληθεί ακόμη το ακίνητο, σημειώνοντας ότι η ομάδα των πιθανών αγοραστών είναι πολύ μικρότερη λόγω των τεράστιων οικονομικών δαπανών που συνδέονται με την πώληση.

Οι άνθρωποι που έχουν τα κεφάλαια τείνουν να κοιτάζουν πολλά ακόμη ακίνητα και να περιμένουν μια πιθανή μείωση της τιμής, σημείωσε η Realtor.com.

Επίσης, λαμβάνονται υπόψη τα εκτιμώμενα 283.666 δολάρια σε μηνιαίες δαπάνες που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης σπιτιού σε φόρους, έξοδα ασφάλειας και αμοιβές ένωσης ιδιοκτητών σπιτιού.

Το σπίτι, δεν είναι το μόνο πολυτελές που πωλείται στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, επομένως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Το περιοδικό σημείωσε ότι άλλες πολυτελείς επαύλεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά περιλαμβάνουν το σπίτι στο Trousdale Estates που ανήκει επί του παρόντος στον μεγιστάνα αθλητικού εξοπλισμού James Jannard, το οποίο είναι προς πώληση περίπου 25 ημέρες περισσότερο από αυτό της Λόπεζ και του Άφλεκ.

Επίσης προς πώληση, έναντι 65 εκατ. δολαρίων, είναι το σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς που ονομάζεται The Peak, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά για περισσότερα από δύο χρόνια.

Ένα άλλο σπίτι στην δημοφιλή γειτονιά, έπεσε στα 56,9 εκατ. δολάρια τον Ιούλιο από 64 εκατ. δολάρια, έχει 7 υπνοδωμάτια, 15 μπάνια και είναι άνω των 1579 τ.μ.

Μια κοινή τακτική για τους μεσίτες είναι να αφαιρούνται τα σπίτια κατά διαστήματα από την αγορά και μετά να τα επαναφέρουν, για να μειωθεί το συνολικό χρονικό διάστημα που το σπίτι φαίνεται προς πώληση.

Ο Oppenheim είπε ότι οι «Bennifer» θα πρέπει να αναμένουν κάποια μείωση στην τιμή πώλησης του σπιτιού.

«Είναι πιθανό να πουλήσουν το σπίτι κάπου μεταξύ 58 εκατ. Και 60 εκατ. δολαρίων», είπε, «άρα θα μπορούσαν να χάσουν αρκετά εκατ. δολάρια από την πώληση».

Διαβάστε ακόμη: