Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «On Time» κι αρχικά, εξήγησε πως ζητούμενο στη ζωή του αυτή την περίοδο είναι η ηρεμία του.

«Θέλω να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική μου ζωή, γιατί είναι τόσο γρήγορες οι ταχύτητες στα επαγγελματικά μου, που κάπου θες ένα αντίβαρο. Δεν μπορεί να κυλάει ο χρόνος τόσο γρήγορα παντού, πρέπει κάπου να είναι πιο χαμηλά οι στροφές» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, εξήγησε πως δεν το έχει στο μυαλό του προς το παρόν. «Όχι, αυτά ανεβάζουν τις στροφές. Όχι, δεν χρειάζεται, χαμηλές στροφές», σημείωσε.

«Δεν περνούν αυτά από το μυαλό μου, αφήνω τη ζωή να με εκπλήσσει. Εκεί που λέω όχι, σαφέστατα μπορεί να αλλάξω γνώμη, να κάνω την ανατροπή. Ποτέ μη λες ποτέ, αυτό λέω, δεν υπάρχει λόγος να αποκλείσεις κάτι από τη ζωή σου. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη από μόνη της έτσι κι αλλιώς, που μπορεί να σε προλάβει πρώτη, πριν την αλλάξεις εσύ», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού εδώ και περίπου 5 χρόνια ενώ επιβεβαίωσαν τις φήμες για την σχέση τους με μια κοινή τους φωτογραφία τα Χριστούγεννα του 2018 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν.

Διαβάστε ακόμη: