Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, βγήκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» όπου δημοσίευσε ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια.

Οι επιστολές ήταν κρυμμένες στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία, ενώ κατασχέθηκαν μετά το ρεπορτάζ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Γιάννης Λιγνάδης δήλωσε πως αυτό το υλικό δεν μπορεί να έχει καμία νομική υπόσταση γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο αλλά παρανόμως και υπόπτως από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας.

«Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο, φαύλο και γελοίο. Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές τους. Είναι Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν ερωτικόσατιρικό το περιεχόμενό της, ήταν αστείο. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα», ανέφερε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Λίγο αργότερα μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός εκδότης της εφημερίδας Μπαμ όπου ισχυρίστηκε ότι δεν απέκτησε με παράνομο τρόπο το υλικό. Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί δεν υπέδειξε ο κ. Γιάννης Λιγνάδης τον αποθηκευτικό χώρο που βρέθηκε και κατασχέθηκε χθες το υλικό από την αστυνομία ενώ τόνισε ότι θα προβεί σε μήνυση για τους χαρακτηρισμούς του κ. Λιγνάδη προς τον ίδιο και την εφημερίδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.