Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για το τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή και αποκάλυψε τα χρήματα που έλαβε για την επανάληψη ενός επεισοδίου σειράς που στην οποία συμμετείχε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και για το συμβάν με το έμφραγμα που έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας, στις πρόβες του «J2US».

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο, αλλά το απολαμβάνω. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Το άσχημο περιστατικό με τον Κόκοτα έγινε την ώρα που βγαίναμε στο πλατό για να τραγουδήσουμε, μας κοπήκαν τα ποδιά, ήμασταν αλλού» είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Γιάννης Καπετάνιος: Η απώλεια του αδερφού του που τον στιγμάτισε

Αποκάλυψε μια από τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο σανίδι, όταν έχασε τον αδερφό του. «Όταν έχασα τον αδερφό μου έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Ήταν δύσκολο, στο τέλος, όταν ο Μάρκος ενημέρωσε το κοινό για το τι είχε συμβεί, είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν» είπε ο ηθοποιός.

Για τα δικαιώματα από τις τηλεοπτικές σειρές, αποκάλυψε: «Στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον Καραβανέα. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ. Έχω πάρει και 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι είναι διαζύγιο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία».

Διαβάστε ακόμη: