O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται αυτή την ώρα στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να τους τιμήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Τέσσερις μήνες μετά τη θριαμβευτική κατάκτηση του τίτλου, τα «ελάφια» έχουν ταξιδέψει από χθες (7/11) στην αμερικανική πρωτεύουσα για το ματς με τους Γουίζαρντς, από τους οποίους έχασαν, θυμίζουμε, 101-94, και επί τη ευκαιρία δίνουν σήμερα το «παρών» στην αμερικανική κατοικία.

Να σημειωθεί πως τελευταία επίσκεψη ομάδας στον Λευκό Οίκο χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν είχαν βρεθεί εκεί οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα!

Εικόνα

Έκτοτε, καμία άλλη ομάδα δεν γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος (2017-2020), επί ημερών δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ. Πλέον, η καθιερωμένη επίσκεψη της πρωταθλήτριας ομάδας του ΝΒΑ στον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ, επανέρχεται, με τους Μπακς να… κάνουν τη νέα αρχή.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει: «Είναι απίστευτο. Εγώ και ο Θανάσης από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο. Είμαστε ευγνώμονες για τη δυνατότητα που έχουμε να είμαστε εδώ. Είμαστε ένα μεγάλο παράδειγμα ότι με τη δουλειά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή. Εχουμε τη δυνατότητα σήμερα να είμαστε εδώ, στον Λευκό Οίκο, και να μιλάμε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ»

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν ως τον Λευκό Οίκο με τους Μπακς και τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών του ΝΒΑ! Πολλά συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά!».